Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Διαμαρτυρία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας για την κατάργηση του αστυνομικού τμήματος Κατούνας, λόγω Καλλικράτη. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ 2010. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ.

Ο Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ
ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ 
Με την παρούσα επιστολή μας, επιθυμούμε να σας εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία του Συλλόγου Κατουνιωτών καθώς και τις διαμαρτυρίες του συνόλου των κατοίκων του Δήμου Μεδεώνος, για την ενδεχόμενη κατάργηση του Αστυνομικού τμήματος Κατούνας, ελέω «Καλλικράτη».
Ειδικότερα έπειτα από δημοσιεύματα, ενημερωθήκαμε για την προσεχή κατάργηση του Αστυνομικού τμήματος Κατούνας και έχει δημιουργηθεί αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες της περιοχής αφού αισθάνονται ότι είναι στο έλεος των πάσης φύσεως κακοποιών, λόγω της συνεχούς αυξημένης εγκληματικότητας.
Εάν τα δημοσιεύματα είναι ακριβή, διερωτόμαστε για την σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας, που ήδη έχει προκαλέσει ανησυχία και αντιδράσεις στην περιοχή μας και οι κάτοικοι δηλώνουν την απόφασή τους να αντιδράσουν με όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου όπως τονίζουν να σταματήσει η υποβάθμιση και ο κατήφορος στον οποίο οδηγείται ο τόπος μας.
Καλούμε τη πολιτεία να αναθεωρήσει την απόφαση αυτή και ζητάμε να παραμείνει η Αστυνομία στην Κατούνα και μάλιστα να ενισχυθεί αφού υπάρχει συνεχώς αυξημένη εγκληματικότητα πού έχει οδηγήσει σε απόγνωση τους δημότες. 
Σε μια δύσκολη περιοχή με μεγάλη εγκληματικότητα, κλοπές, εμπόριο ναρκωτικών, εγκλήματα, ζημιογόνες ενέργειες και ένα σωρό άλλες αξιόποινες πράξεις, είναι σίγουρο ότι σε λίγο καιρό θα μετατραπεί η Κατούνα και τα γύρω χωριά σε «Φαρ-Ουέστ» και σε «εμπόλεμη ζώνη».
Πολιτιστικός Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ο ΑΚΑΡΝΑΝ»
Αναρτήθηκε στις 6/25/2010 
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΚΟΥΤΙΒΗΣ 

google page rank