Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ευρεία νίκη για τους Ίωνες Αγίου Νικολάου απέναντι στον ΑΟ ΡΙΑ

Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Ίωνες στην έδρα του ΑΟ ΡΙΑ με το ευρύ σκορ του 0-5 και θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα μετά και από αυτή την εμφάνιση για την πρωτιά στον όμιλο. Οι Ίωνες φέτος έχουν ένα πολύ δυνατό σύνολο με έμπειρους αλλά και νέους ποδοσφαιριστές και ελπίζουν για το καλύτερο.
Στην αναμέτρηση, και στο 15ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Χριστοδούλου Γ. κινήθηκε από την αριστερή πλευρά και πατώντας περιοχή έσπασε για τον Χριστοδούλου Σ, ο οποίος με προβολή έκανε το 0-1. Το 0-2 έγινε λίγο μετά, όταν ο Χριστοδούλου με κάθετη βρήκε τον Σπανό, αυτός έκοψε προς τα μέσα για τον Ρέντζι όπου με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι Ίωνες συνέχισαν να επιτίθενται μαζικά και στο 31′ ο Χριστοδούλου που είχε πάρει στους ώμους του την οργάνωση της επίθεσης, έβγαλε κάθετα στον Σπανό, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και πλάσαρε για το 0-3. Το 0-4 και πάλι με τον Σπανό όταν μπήρε το ριμπάουντ από μια μπαλιά που κατέληξε στο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Σκορ που διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του πρώτου μερους.
Στην επανάληψη οι Χριστοδούλου πήραν και πάλι τα ηνία, με τον Γ. να σεντράρει και τον Σ. να κατεβάζει όμορφα με το στήθος σουτάροντας στη συνέχεια για το 0-5, στο 56′.
Το γκολ της τιμής που πέτυχε ο Βούλγαρης για τον ΑΟ ΡΙΑ στο 73′, ακυρώθηκε σαν οφσάιντ έπειτα από επαναφορά της μπάλας και μετά από από απόκρουση του Φυτόπουλου. Οι Ίωνες έχασαν και δύο ακόμα καλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ με τον Καρασαββίδη να κάνει κοντινή κεφαλιά άουτ στο 79′ και τον Χριστοδούλου να πιάνει την κεφαλιά ψαράκι στην περιοχή μετά από σέντρα του Νιάφα, όμως τη μπάλα να καταλήγει και πάλι άουτ.
Διαιτητής: Χουλιάρας   Βοηθοί: Κέφης-Λαζάρου
ΑΟ ΡΙΑ (Καρασαββίδης):
Μπαλάφας, Βαγενάς (37’Βούλγαρης-78’Τάσης), Καραμούτσος, Οφανός, Χατζάρας, Κουτσούνης, Μαλέσκος, Προπόλης, Μπεκιάρης, Κόρφα(67Νάτσης), Μίλος
Ιωνες Αγίου Νικολάου: (Φούντογλου)
Φυτόπουλος, Χοντζάι (55′ ΧριστοδούλουΑ.Γ), Φερεντίνος, Νιάφας Κ(82’Τσούτσης), Νιάφας Π, Ρέντζις, Χριστοσούλου Γ, Χριστοδούλου Σ, Σπανός, Φούντογλου, Καραμπέτσος(70’Καρασαβίδης).
google page rank