Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ 16ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜYΡΙΣΕ Η ΒΟΝΙΤΣΑ ΑΠΟ ΑθΛΗΤΕΣ

Στην Βόνιτσα διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ο 16Ος  Άκτιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015.
Ή Βόνιτσα   υποδέχτηκε τους αθλητές για την διεξαγωγή του 16ου Άκτιου Ημιμαραθώνιου Δρόμου την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 με την καλύτερη φιλοξενία και οργάνωση.
Έλαβαν μέρος αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα και διάφορες ηλικίες.
Ο αγώνας ξεκίνησε από το Άκτιο Βόνιτσας και την εκκίνηση την έδωσε ο πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας Παντελής Αποστολάκης.
Στον Άκτιο Δρόμο πήραν μέρος και αθλητές από τους Συλλόγους  δρομέων Υγείας.
Η έκπληξη του αγώνα είναι η συμμετοχή του 80άχρονου Ηρακλή (αθλητής από Αθήνα γεννηθείς το 1934) που πραγματικά έδωσε παράδειγμα ζωής και ζωντάνιας.
Επίσης την φετινή χρονιά έτρεξαν και μαθητές σχολείων Γυμνασίου και Λυκείων Βόνιτσας φυσικά με μικρότερη διαδρομή. Τα παιδιά του Γυμνασίου-Λυκείου συγκεντρώθηκαν και η εκκίνηση έγινε από εκκλησία του Αγίου Νικολάου.


Τα παιδιά του Δημοτικού είχαν εκκίνηση από είσοδο του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Βόνιτσας (πίσω από το Κάστρο).
Ο αγώνας ξεκίνησε στις 09.30 από το Άκτιο Βόνιτσας ( περίπου στο ύψος του αεροδρομίου του Ακτίου) πέρασε από τον Άγιο Νικόλαο στην συνέχεια πίσω από το κάστρο και κατέληξε στην παραλίας της Βόνιτσας (στο Δημαρχείο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας).
Απονομές έγιναν περίπου στις 12:00 στην παραλία. Οι συμμετοχές σύμφωνα με τις πληροφορίες του katouna News ήταν 158 άτομα όπου τερμάτισαν περίπου 100 δρομείς.
Την Πρώτη θέση από τους αθλητές του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας πήρε ο Σαρακάκης με δεύτερο τον Κατουνιώτη Παναγιώτη Μαλτέζο και τρίτο τον Βερύκιο.
Τις απονομές έκαναν έκαναν: Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης, ο αντιδήμαρχος Νίκος Πάντας, ο προεδρος του Κέντρου Μέριμνας Αποστολάκης Παντελής, ο δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης και πρώην πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας Κασόλας Αθανάσιος, επίσης απονομές έγιναν από τους: Αρχικριτή αγώνων Τσάμπο Ευάγγελο, την πρόεδρο γονέων και κηδεμόνων Λυκείου Λάσκαρη Βενέτη Λαμπρινή και την Νεκταρία Λαμπίρη Διευθύντρια του κέντρου Μέριμνας.
Πολύ καλή οργάνωση είχαν οι αγώνες εφόσον υπήρχαν 5 σταθμοί για τους συμμετέχοντες κατά την διαδρομή, επίσης γιατρούς ασθενοφόρα νοσοκόμους.  
Σε όλους τους αθλητές δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια που απεικονίζει το κάστρο της Βόνιτσας.
Πλήθος κόσμου χειροκρότησε τους συμμετέχοντες στον Άκτιο Δρόμο αλλά και τους Νικητές. 
Όλοι οι Αθλητές έφυγαν ευχαριστημένοι μιας και ο Δήμος τους παρείχε ότι καλύτερο μπορούσε, διαμονή, μετακίνηση, διατροφή αλλά και μια πολύ καλή οργάνωση κατά την διαδρομή. 





























































































google page rank