Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Μεδεών Κατούνας με σκορ 0-4 απέναντι στον Αετό στην έδρα του, στο ντέρμπι του Ξηρομέρου.

Στο 5' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ντέμος Κ. για εξύβριση όπως έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Γεωργίου. Στο 8' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουτσογιάννου η μπάλα περνάει πάνω από τα δοκάρια του Μπουμπούλη. Στο 13' μακρινή πάσα του Γουρούνα που βρίσκει τον Μπρούμο έξω από την μεγάλη περιοχή του Αετού που βγάζει τον Τατσέλο απέναντι από τον τερματοφύλακα του Αετού και με πλασέ κάνει το 0-1. Στο 27' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τομαρά η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Μπουμπούλη. Στο επόμενο πεντάλεπτο τα δυο σουτ που επιχείρησε ο Κουτσογιάννος δεν βρήκαν στόχο. 
Στο 39' το δυνατό σουτ του Μπρούμου η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 41' μεγάλη για τον Αετό καθώς ο Κούκιος σουτάρει απο κοντά αποκρούει ο Μπουμπούλης στην η μπάλα φτάνει στον Ρουσάι που κάνει ένα αδύναμο σουτ από κοντά και μπλοκάρει ξανά ο Μπουμπούλης. Στο 43' πάσα του Ντέμου από αριστερά και ο Κούκιος δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίκτυα από κοντά, σε αυτή την φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στον Τζαβίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 47' το φάουλ του Τομαρά από αριστερά η μπάλα περνάει άουτ. Στο 50' συνδυασμός Μπρούμου-Τατσέλου με τον δεύτερο να κάνει το 0-2 με πλασέ. 
Δέκα λεπτά αργότερα ο Μπρούμος κερδίζει πέναλντι υπό τις διαμαρτυρίες των οι γηπεδούχων στον διαιτητή για την απόφαση του, την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Τζαβίδης για το 0-3. Στο 71' χατ-τρικ για τον Τατσέλο με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνει το 0-4. Στο 76' κερδίζει πέναλντι ο Αετός με τον Τομαρά οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή, το πέναλντι εκτέλεσε ο Γεωργούσης και αστόχησε εσκεμμένα. Τελευταία φάση του αγώνα ήταν το σούτ του Σεραφή που κατέληξε στο δοκάρι στο 80'.
ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ): 1.ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ 2.ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ 3.ΝΤΕΜΟΣ Κ. 4.ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΣ(ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΛΟΣ) 5.ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ 6.ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ(ΝΤΕΜΟΣ Σ.) 7. ΚΑΡΑΜΠΕΚΙΟΣ 8.ΚΟΥΚΙΟΣ(ΜΑΚΡΗΣ) 9.ΡΟΥΣΑΙ 10. ΤΟΜΑΡΑΣ 11.ΝΤΕΜΟΣ Ν.
ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΟΤΣΟΣ) : 1.ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ 2.ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ 3.ΜΟΥΧΑΣ 4.ΖΩΓΑΚΗΣ 5.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ 6.ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ 7.ΤΖΑΒΙΔΗΣ(ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΣ) 8.ΛΙΟΤΣΟΣ Β. 9.ΜΠΡΟΥΜΟΣ(ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ) 10.ΛΙΟΤΣΟΣ Μ. 11.ΤΑΤΣΕΛΟΣ(ΣΕΡΑΦΗΣ)
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:














Πηγή: ΑΜΣ Μεδεων
google page rank