Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Κορυφαίος στον κόσμο ο Γιάννης Κυριαζής

Ο Γιάννης Κυριαζής (με καταγωγή από την Μπαμπίνη) έστειλε το ακόντιο στα 78,41 μ. βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη και από τις καλύτερες όλων των εποχών σε επίπεδο ανδρών στον κόσμο και φυσικά αναδείχθηκε νικητής στο SEC στο Mississippi State...
Ο Έλληνας αθλητής πέτυχε αυτήν την επίδοση στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια, που τον ανέβασε από την τέταρτη στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης.
Η επίδοση του αθλητή είναι η κορυφαία στην Ευρώπη και στον κόσμο στην κατηγορία των εφήβων και η 10η όλων των εποχών στη χώρα, σε επίπεδο Ανδρών. «Ήξερα πως στην τελευταία προσπάθεια έπρεπε να παραμείνω συγκεντρωμένος στο στόχο μου. Ο προπονητής, μου είπε να μπω με περισσότερη ταχύτητα και αυτό με βοήθησε.
Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος, που κατάφερα να κατακτήσω τον τίτλο, επειδή δούλεψα πολύ σκληρά. Συνεχίζω την προσπάθεια προκειμένου να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. 
Ο Κυριαζής, που σπουδάζει στο Τέξας, είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον ακοντισμό, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων, τον Ιούλιο στην Σουηδία. Το προηγούμενο ρεκόρ του αθλητή, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα στα μέσα Ιουνίου, ήταν 75,74 μέτρα
xiromerovoicerax
google page rank