Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης βράβευσε τον Παναγιώτη Μαλτέζο δρομέα μεγάλων αποστάσεων, την Κυριακή 5/4/2015 κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κατούνα, αποσπώντας τα χειροκροτήματα όλων των παρευρισκομένων.

Ο Δήμαρχός μας Γιώργος Αποστολάκης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κατούνα στις 5/4/2015 βράβευσε τον Κατουνιώτη μαραθωνοδρόμο Παναγιώτη Μαλτέζο και είπε:  
O Δήμος Ακτίου Βόνιτσας ξεκίνησε εδώ και καιρό να τιμά ανθρώπους του Δήμου μας, που προσέφεραν και προσφέρουν στον Αθλητισμό, στο πολιτισμό, στα γράμματα και τις τέχνες και είναι παράδειγμα προς μίμηση.  ‘Ένας από αυτούς είναι και ο ερασιτέχνης Μαραθωνοδρόμος Παναγιώτης Μαλτέζος. 
Ο Παναγιώτης ξεκίνησε σε μεγάλη ηλικία το 2010, αλλά κατάφερε πολλά και αποτελεί παράδειγμα στους νεολαίους της περιοχής μας. Στόχος του ήταν η συμμετοχή φορώντας πάντα την μπλούζα της Κατούνας σαν πρόξενος σε όλη την Ελλάδα.
Έλαβε μέρος πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Ημιμαραθώνιο Αγώνα 21,1 χλμ  από  Άκτιο έως Βόνιτσα. Με 120 δρομείς τερματίζοντας στην 7η Θέση.
Κάθε χρόνο λαμβάνει μέρος στον κλασσικό Μαραθώνιο (42,2 χλμ) στην Αθήνα, επίσης  στον Ημιμαραθώνιο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης», ακολουθούν συμμετοχές στον Μαραθώνιο Όλυμπου (44 χλμ), Ψηλορείτη (35 χλμ), Ζαγορίου (45 χλμ) και άλλοι  αγώνες βουνού.
Το 2013 ξεκίνησε και τις Υπεραποστάσεις. Για παράδειγμα από το Παλάτι της Φαιστού έως το Παλάτι της Κνωσού (70 χλμ), Διεθνές Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων με 24 ώρες συνεχές τρέξιμο (150 χλμ), Πλαταιές – Δελφοί (107 χλμ),  αγώνας βουνού 80 χλμ στο Ζαγόρι … και πάρα πολλοί άλλοι...
Ο Φειδιππείδιος Δρόμος με εκκίνηση από την ΑΘΗΝΑ και τερματισμό στην ΣΠΑΡΤΗ μήκους 246 χλμ !!!!!
Συνολικά έχει λάβει μέρος σε 60 αγώνες και εκπροσώπησε άξια την Κατούνα και το Δήμο μας.
Πάντα ο στόχος ήταν και είναι η συμμετοχή και ο Τερματισμός αν και πάντα τερμάτιζε!!!
Συγχαρητήρια Παναγιώτη!!!!

Ο Παναγιώτης πήρε το λόγο και ευχαρίστησε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την τιμή που του έκανε και παρότρυνε τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ :






google page rank