Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ KATOYNA ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/3/2015

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στην ταβέρνα το "Τζάκι" ο Σύλλογος γυναικών απέδειξε πως συνεχίζει τις δραστηριότητες του με πολύ μεγάλο μεράκι και επιτυχία. Οι γυναίκες του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην αίθουσα του Γαβριήλ Νάκου και έγινε το αδιαχώρητο. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα και τον χαιρετισμό της πρόεδρου του Συλλόγου κας Αριάδνης Χαλιμούδρα, στην συνέχεια το λόγο πήρε το μέλος του Δ.Σ. Βούλα Μαλτέζου και μίλησε για την ημέρα της γυναίκας και πως καθιερώθηκε. Η εκδήλωση είχε πλούσια λαχειοφόρο αγορά από προσφορές συνδημοτών μας. Κέφι, γλέντι χορός μέχρι τις πρωινές ώρες που κατά κοινή ομολογία ήταν μια απίθανη βραδιά. Σε όλες τις εκδηλώσεις των γυναικών Κατούνας (Μεδεώνος), (χορούς – γιορτές και εκδρομές) απαγορεύονται οι άνδρες και έτσι περνούν καλύτερα όπως λένε οι ίδιες. Εκτός των άλλων στην εκδήλωση ανακοινώθηκε πως θα δρομολογηθεί Λεωφορείο το Σάββατο 14 Μαρτίου για τον ετήσιο χορό των εν Αθήναις Κατουνιωτών στο κέντρο «Ιερά οδός» με τους Γιώργο Νταλάρα, Γλυκερία και Ελένη Βιτάλη (30 ευρώ μετακίνηση και έξοδα χορού) όπου τα έσοδα θα πάνε για συγχωριανούς μας που έχουν μεγάλη ανάγκη. Επίσης έγινε ανακοίνωση για την διοργάνωση ημερίδας "οικογένεια και παιδί" (ενδοοικογενειακή βία) που θα γίνει το Σάββατο 28 Μαρτίου στην Κατούνα και την Κυριακή 29 Μαρτίου στην Βόνιτσα.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ, ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ.


ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:
































































































































































google page rank