Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Πήρε τη νίκη η Πλαγιά στους Σφακιώτες.

Με το διπλό έφυγε η ομάδα της Πλαγιάς από τους Σφακιώτες αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Οι δύο αντίπαλοι αγωνίζονταν μόνο για το γόητρο, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση σοβαρών μετατροπών στην κατάταξη μετά και το τέλος του πρωταθλήματος.
Η Πλαγιά βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Ζάτσε στο 25′ όμως γρήγορα βγήκε στην αντεπίθεση για την ισοφάριση και έχασε 3 ευκαιρίες με Σταμουλάκη και Φραγκολιό για την ισοφάριση στο επόμενο τέταρτο. Στο 42′ τελικά ο Σταμουλάκης που εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών και έφερε το ματς στα ίσα.
Οι Σφακιώτες είχαν τις ευκαιρίες στο δεύτερο για να πάρουν το προβάδισμα, όμως ο ΠαξινόςΒ. έκανε καλή εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια της Πλαγιάς και κράτησε το 1-1. Στο 70′ ο Φραγκολιός έκανε 2 τα γκολ για την Πλαγιά, όταν έκλεψε τη μπάλα από αμυντικό και με ωραία κίνηση απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-2 που ήταν και τελικό σκορ.
ΑΟ Πλαγιάς (Παπαδόπουλος)
ΠαξινόςΒ, Κοκόλης, Βερύκιος, Κατσαβριάς, Παξινός, ΜπουρδάραςΖ(30’Καταγής), Φραγκολιός(75’Πανταζής), ΜωραΐτηςΙ, Σταμουλάκης, ΜωραΐτηςΒ, ΜπουδάραςΕ(75’Κολοκύθας).
lefkadapress
google page rank