Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΗΣ ΥΔΑΤΟΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΑΛΣΥΛΙΟΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

Συνεχίστηκε σήμερα ο καθαρισμός και περίφραξη του δασυλλίου Κατούνας, όπως θα περιφραχτούν και όλες οι υδατοδεξαμενές στα χωριά μας. Η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε στην περιοχή του δασυλλίου Κατούνας όλα δείχνουν πως θα μπει σε μια τάξη.

Κυρίως εκείνο που ενδιαφέρει όλους είναι η υγεία μας και αυτό διότι η Κατούνα, το Λουτράκι και η Κωνωπίνα υδροδοτούνται από εκεί, αφού εκεί μαζεύεται το νερό όπως έρχεται από το κεφαλόβρυσο και μετά διαχωρίζεται. 
Δεν είναι δυνατόν να μην έχει περίφραξη η υδατοδεξαμενή, και να κυκλοφορούν ζώα κάθε είδους, (πρόβατα, σκυλιά, γατιά) η να υπάρχουν και ψοφίμια ακόμα με όλες τις επιπτώσεις στην υγεία μας και να είναι και γεμάτο σκουπίδια. Ακόμα και οι άνθρωποι απαγορεύεται να μην έχουν πρόσβαση στην δεξαμενή εκτός των υπευθύνων για ευνόητους λόγους. 
Επίσης γίνεται μια προσπάθεια από την κοινότητα Κατούνας και το Δήμο μας, έτσι ώστε το Δασσύλιο να πάρει την μορφή που του αρμόζει και να γίνει επισκέψιμο από τους πολίτες που τα τελευταία χρόνια δεν τολμούσαν να πλησιάσουν. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να γίνονται και οι εκδρομές των σχολείων μας όπως παλιότερα. 



google page rank