Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ο Παναγιώτης Μαλτέζος συμμετείχε στον Ημιμαραθώνιο "Μιχάλης Κούσης" στο Αγρίνιο

Ο Παναγιώτης Μαλτέζος, χωριανός μας είναι ερασιτέχνης αθλητής δρομέας μεγάλων αποστάσεων. 
Την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015 συμμετείχε στον πρώτο του αγώνα για φέτος, τον Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ», ο οποίος πραγματοποιείται κάθε χρόνο  στην μνήμη του μεγάλου αυτού Αγρινιώτη  Μαραθωνοδρόμου.
Ο Ημιμαραθώνιος, αλλά και οι λαϊκοί αγώνες των 5 χιλιομέτρων και 1 χιλιομέτρου για παιδιά, συγκέντρωσαν περίπου 600 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.
Με τον καιρό σύμμαχο αλλά καί μαζί με την ενθάρρυνση και τα  χειροκροτήματα των υπέροχων κατοίκων των χωριών απ όπου περνούσε η διαδρομή, η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου δόθηκε στο χωριό Βαριά και οι δρομείς περνώντας μέσα από τα χωριά Παντάνασσα, Παραβόλα, Καινούργιο και Παναιτώλιο, τερμάτισαν στην Κεντρική Πλατειά Δημοκρατίας του Αγρινίου, διανύοντας συνολικά 21,1χλμ.
Ο Παναγιώτης τερμάτισε επιτυχώς, σε χρόνο 1 ώρα κ 33 λεπτά, κατακτώντας την 42η θέση  στην γενική κατηγορία  και την 8η θέση στην ηλικιακή κατηγορία.
Επίσης κατετάγη στην 3η θέση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αγρινίου, πού είναι μέλος!
 Συνολικά τερμάτισαν 302 δρομείς.
Ευχόμαστε στον Πάνο καλή αρχή στην δρομική του δραστηριότητα για το 2015, πάντοτε με υγεία και πολλές επιτυχίες που μοιράζεται μαζί μας.

google page rank