Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ: Ένα βήμα πριν τα μπαράζ ανόδου


Νικητής στο ντέρμπι της αγωνιστικής βγήκε η ανδρών του Α.Ο. Παλαίρου μέσα στο Μύτικα Πρέβεζας με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Μύτικα. Η ομάδα της Παλαίρου ήθελε δύο αποτελέσματα για να ελπίζει στα μπαράζ ανόδου ενώ η γηπεδούχοι μόνο νίκη. Με νίκη στο τελευταίο αγώνα την άλλη Κυριακή εντός έδρας με την ομάδα του Αγίου Πέτρου η Πάλαιρος παίρνει μέρος στα μπαράζ ανόδου για την Α' κατηγορία.
Στο αγωνιστικό μέρος η Πάλαιρος ήταν ανώτερη και φάνηκε να θέλει πιο πολύ το αποτέλεσμα από τους γηπεδούχος. Μόλις στο 10ο λεπτό η Πάλαιρος έκανε το 0-1 με το Λίτο Αλέξανδρο με σουτ στο δεξί παραθυράκι του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στη συνέχεια του αγώνα η Πάλαιρος είχε τις ευκαιρίες να αυξήσει τα τέρματά της αλλά δεν τα κατάφερε (και ένα δοκάρι). Στο 38ο λεπτό η ομάδα του Μύτικα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή παίκτη της και κατάφερε να πετύχει την ισοφάριση. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Παλαίρου στάθηκε δυνατή σε όλους του χώρους και κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα με τον Καλέμι Αμαρίλντο (1-2) και τον Ματσίνγκο Αλέξανδρο (1-3).
Πάρα πολύ καλή η διαιτησία.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

ΔΕΙΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ


















palairosnews
google page rank