Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Πυροβόλησε δημοτικό υπάλληλο έξω από το αστυνομικό τμήμα της Βόνιτσας

Ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας σημειώθηκε τις πρωινές ώρες στη Βόνιτσα, με πρωταγωνιστές δύο ημεδαπούς. Ένας 48χρονος άνδρας μετέβη στο ΑΤ Βόνιτσας για προσωπική του υπόθεση και εξερχόμενος από αυτό, συνάντησε έναν 57χρονο με τον οποίο είχε διαφορές.
Ο 57χρονος -ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι υπάλληλος του Δήμου Βόνιτσας- ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του και ο 48χρονος τον πλησίασε και τον πυροβόλησε 3-4 φορές από κοντινή απόσταση με όπλο 9χιλ. Να σημειωθεί πως και οι δύο είναι κάτοικοι Βόνιτσας.
Έκπληκτοι οι αστυνομικοί του ΑΤ Βόνιτσας, αντέδρασαν άμεσα και συνέλαβαν επ' αυτοφόρω το δράστη. Βρήκαν μάλιστα επί τόπου και τους κάλυκες από το όπλο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Πρέβεζας. Εκεί του παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα και στη συνέχεια έγινε διακομιδή του για τα Ιωάννινα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο παθών έχει τραύματα από τους πυροβολισμούς, σε έντερο, στομάχι και συκώτι, αλλά και στο μηρό.
Ο δράστης κρατείται στο ΑΤ Βόνιτσας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λευκάδας, αφού προηγουμένως διεξαχθεί έρευνα στην οικία του. Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Π.Τ.
atpreveza
google page rank