Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Αλλάζει ο καιρός από σήμερα το απόγευμα

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σοβαρή επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ξανά ο καιρός από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής και από τα βόρεια να επηρεάσει σχεδόν ολόκληρη τη χώρα.
Οι ισχυρές βροχές, οι καταιγίδες καθώς και οι χιονοπτώσεις θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σε όλες τις ορεινές, τις ημιορεινές αλλά και σε πεδινές περιοχές, κυρίως της ανατολικής χώρας.
Στη πόλη του Αγρινίου, η θερμοκρασία σήμερα το μεσημέρι θα κυμανθεί μέχρι τους 13 0 C, και από το απόγευμα και μετά θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες.
Η θερμοκρασία σε πτώση από αύριο Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου.
Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες θα έχουμε μέχρι 60 C, μέγιστη θερμοκρασία της ημέρας οι 80 C το μεσημέρι, ωστόσο οι βροχές θα συνεχιστούν. Από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας και μετά η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι ακόμη πιο αισθητή.Με ηλιοφάνεια αλλά και με βαθμούς κάτω του μηδενός (00 C) το πρωί της Τρίτης , 40 C περίπου το μεσημέρι και μέχρι 10 C το βράδυ της ίδιας μέρας.
Η ένταση των ανέμων από το βράδυ της Δευτέρας θα φτάσει τα 5 μποφόρ ΒΑ. ενώ την Τρίτη θα έχουμε μερική εξασθένηση των ανέμων από 3 ως 4 μποφόρ Β-ΒΔ.
Γενικά σε όλη τη χώρα σημαντική η πτώση της θερμοκρασίας (8 με 10 βαθμούς) και θυελλώδεις άνεμοι που η έντασή τους κατά τόπους θα φθάνει τα 8 με 9 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τα 10 μποφόρ.
agrinioreport
google page rank