Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Καταστράφηκαν 2 γέφυρες στην Αιτωλοακαρνανία

Ο άστατος καιρός που επικρατεί τις τελευταίες δύο περίπου ήμερες, είχε σαν αποτέλεσμα να καταστραφούν 2 γέφυρες εντός του νομού Αιτωλοακαρνανίας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com μεγάλες καταστροφές προκάλεσαν σε 2 γέφυρες του νομού, οι θυελλώδεις άνεμοι σε συνδυασμό με τις καταιγίδες που επικράτησαν τον τελευταίο καιρό στην Αιτωλοακαρνανία. Η μία εκ των δύο γεφυρών, βρίσκεται κοντά στο χωριό Αυλάκι στα σύνορα με την Ευρυτανία και η οποία ενώνει και την Ευρυτανία με την Καρδίτσα. Η συγκεκριμένη γέφυρα, η οποία έχει κατασκευαστεί πριν από 80 χρόνια περίπου, έχει πάθει μεγάλη ζημιά καθώς έχουν καταστραφεί τα προστατευτικά και από τις 2 πλευρές και η γέφυρα έχει κοπεί σε ένα σημείο, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πρόσβαση σε αυτή τόσο από πεζούς όσο και από οχήματα. 
Η δεύτερη γέφυρα βρίσκεται κοντά στο χωριό  Βρουβιανά και συνδέει το νομό Αιτωλοακαρνανίας με την Ευρυτανία. Και σε αυτή τη γέφυρα , οι ζημιές είναι τέτοιες που αποτρέπουν την μετάβαση από και προς την Ευρυτανία.
Για τις ζημιές των 2 αυτών γεφυρών έχουν κληθεί άμεσα οι αρμόδιοι φορείς, οι οποίοι έχουν ήδη καταφτάσει στα 2 αυτά σημεία και μελετούν το μέγεθος των καταστροφών, οι οποίες και θα πρέπει να αποκατασταθούν.
agrinioreport
google page rank