Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ρούχα με το κιλό και στο Αγρίνιο

Το εμπόριο με την πώληση ρούχων με το κιλό μετά από τρία περίπου χρόνια παρουσίας στην Αθήνα και στην Ελλάδα, ήρθε και στο Αγρίνιο
Εμπορικό κατάστημα με γυναικεία ρούχα, τα οποία πουλάει με το κιλό λειτουργεί και στο Αγρίνιο. Οι πελάτισσές του επιλέγουν ρούχα, τα ζυγίζουν και τα πληρώνουν σε πολύ χαμηλές τιμές

Στην «καρδιά» του Αγρινίου, μεταξύ των πλατειών Σουλίου και Φλέμινγκ, επί της οδού Καράγιωργα, εδώ και δύο περίπου μήνες λειτουργεί εμπορικό κατάστημα, το οποίο πουλάει γυναικεία ρούχα με το κιλό. Το είδος αυτού του εμπορίου που στο εξωτερικό υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και στην Ελλάδα, στην Αθήνα, έκανε την εμφάνισή του τα τελευταία περίπου τρία χρόνια, ήρθε και στο Αγρίνιο. 

Μάλιστα οι πελάτες του Kilofashion Agrinio, του καταστήματος αυτού στο Αγρίνιο έχουν την δυνατότητα να ζυγίζουν το κάθε ρούχο που επιλέγουν να αγοράσουν, κάτι που δεν εφαρμόζεται στα υπόλοιπα καταστήματα ανά την Ελλάδα που πουλάνε ρούχα με το κιλό, ρίχνοντας έτσι περισσότερο την τιμή τους. 
Η κάθε πελάτισσα επιλέγει το ρούχο που της αρέσει και ανάλογα με το χρώμα που έχει το καρτελάκι του ρούχου ζυγίζεται και βγαίνει η τελική τιμή. Ένα φόρεμα που διαθέτει κόκκινο καρτελάκι μπορεί να κοστίζει 11,40 ευρώ, άλλο που έχει πράσινο μπορεί να κοστίζει 13,40 κ.λ.π. Οι τιμές αυτές προκύπτουν διότι έχει οριστεί συγκεκριμένη τιμή, σύμφωνα με το κιλό και αναλόγως το χρώμα που φέρει πάνω του το καρτελάκι από το εκάστοτε ρούχο.

Η τιμή του κιλού για τα ρούχα με κίτρινο καρτελάκι έχει οριστεί στα 30 ευρώ, η τιμή του κιλού για τα ρούχα με πράσινο καρτελάκι είναι 40 ευρώ και αυτή για τα ρούχα που διαθέτουν κόκκινο καρτελάκι είναι 60 ευρώ.
Το κατάστημα του Αγρινίου, Kilofashion Agrinio, διαθέτει μοναδικά κομμάτια ρούχων από ελληνικές και ξένες εταιρείες, ενώ δέχεται και αλλαγές, κάτι που επίσης δεν εφαρμόζεται στα υπόλοιπα καταστήματα στην Αθήνα που πουλάνε ρούχα με το κιλό. Την ίδια στιγμή διαθέτει και αυθεντικά Vitage ρούχα που έχουν πρωτοφτιαχτεί παλαιότερες δεκαετίες, των οποίων οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται μεταξύ 20 και 25 ευρώ. Το καταναλωτικό κοινό που μπορεί να βρει ρούχα στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν έχει περιορισμούς, καθώς υπάρχουν ρούχα για νεαρά κορίτσια, μαθήτριες έως και ηλικιωμένες γυναίκες.
 Η ιδιοκτήτρια κα Χαρά Κουτρομάνου δήλωσε: «Προσπαθήσαμε να φέρουμε στο Αγρίνιο κάτι διαφορετικό. Θέλουμε να προσφέρουμε ποιοτικά ρούχα σε οικονομικές τιμές. Όλα τα ρούχα μας είναι προσεγμένα από ελληνικές ή ξένες εταιρείες και δεν είναι κινέζικα. Ελέγχουμε τα ρούχα μας πριν τα βάλουμε στο μαγαζί μας, αλλά και ο πελάτης μας μπορεί να κάνει αλλαγή. Τα Vitage κομμάτια μας πρέπει να πούμε ότι είναι αυθεντικά και ποιοτικά».

Κων/νος Χονδρός

google page rank