Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχίζει τις δραστηριότητες του ο Σύλλογος γυναικών Βόνιτσας. Εκδρομή στην Θεσσαλονίκη - Χριστουγεννιάτικο bazaar - Συμμετοχή στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην πλατεία και στολισμός του Δένδρου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μονοήμερη εκδρομή του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας στη Θεσ/νικη την Κυριακή 7/12. Μέλη φίλοι του Συλλόγου, γυναίκες και άνδρες, ξεκίνησαν στις 6.30π.μ. με προορισμό τον τάφο του Γέροντα Παϊσιου και τη Θεσ/νικη, κάνοντας μια μικρή στάση σε γνωστό καφέ των Ιωαννίνων κατευθύνθηκαν στην Σουρωτή όπου βρίσκεται ο τάφος του Όσιου Παϊσιου. Στη συνέχεια περιηγήθηκαν στην νύμφη του Βαρδάρη, την όμορφη Θεσ/νικη όπου είχαν τον χρόνο να απολαύσουν φαγητό, καφέ και βόλτα. Στις 18:30 πήραν τον δρόμο της επιστροφής  έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις.



Ο Σύλλογος σας περιμένει στο ετήσιο χριστουγεννιάτικο bazaar στις 12-13-14/12 στην αίθουσα του Δημαρχείου όπου μπορείτε να αγοράσετε χειροποίητα γλυκά  φτιαγμένα από τα μέλη του καθώς και  χριστουγεννιάτικα στολίδια τα χρήματα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.


Ο Σύλλογος θα λάβει μέρος σε συνεργασία με το Κέντρο Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου, στο στολισμό του δέντρου στην πλατεία της Βόνιτσας την Κυριακή 14/12 όπου θα προσφέρει μελομακάρονα με τη βοήθεια των μελών του.





Καλές γιορτές σε όλους 







google page rank