Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Κορυφώνονται οι εορταστικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας σήμερα Κυριακή 14/12/2014 στην κεντρική πλατεία της Βόνιτσας το απόγευμα στις 5:30.



Οι προετοιμασίες συνεχίζονται για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών στην Πλατεία της Βόνιτσας  που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή  14/12/2014 στις 5:30 το απόγευμα.  Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν, τα χωριά μας άρχισαν να φορούν τα γιορτινά τους.  Tα παιδιά μας το έχουν περισσότερο ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε και το δικαιούνται να ζήσουν όμορφες, χαρούμενες στιγμές.  Οι Tοπικές Kοινότητες σε συνεργασία με το Kέντρο Κοινωνικής Mέριμνας και Aνάπτυξης του Δήμου άρχισαν να στολίζουν τα χωριά μας.
Ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα σήμερα Κυριακή 14/12/2014  για τα παιδιά του πρώην Δήμου Ανακτορίου στην πλατεία της Βόνιτσας.   Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
-Την φιλαρμονική της Βόνιτσας
-Στολισμός και ο φωτισμός του δένδρου από όλα τα παιδάκια
-Παραδοσιακά νηστίσιμα γλυκά από τις γυναίκες
-Παιχνίδια για τα παιδιά
Νεράιδες  και Ξωτικά  και πολλές εκπλήξεις
-Γράμμα στον Αϊ Βασίλη
-Μουσική χορός τραγούδια και πολλές άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
Σας καλούμε όλους πάρτε τα παιδιά σας και ελάτε στην γιορτινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην πλατεία μας το απόγευμα στις 5:30.
Η εκδήλωση είναι με την συμμετοχή του Τοπικών Συμβουλίων και του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.

Σας καλούμε όλους Σχολεία, Φορείς, και Συλλόγους να συμβάλλετε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτινή εκδήλωση στην πλατεία,  που τα παιδιά μας το έχουν ανάγκη.



google page rank