Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Γιορτάσθηκε ο Πολιούχος του Αετού Άγιος Σπυρίδωνας στις 11 & 12 Δεκεμβρίου 2014


Ο εορτασμός ξεκίνησε την Πέμπτη  11/12/2014  όπου τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός , από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Κατούνας Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Τριάντη συνοδεία των ιερέων Σπυρίδωνα Μανιαβού και Δημητρίου Χαμαλέτσου.  Μετά το πέρας, ακολούθησε αρτοκλασία, όπου διανεμήθηκε άρτος.
Την επόμενη 12 Δεκεμβρίου 2014 το πρωί τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον εφημέριο του Αετού Πάτερ Σπυρίδωνα Μανιαβό παρουσία πλήθους κόσμου όπως και του Αναπληρωτή Δημάρχου Θεόδωρου Στούπα,  της Δημοτικής Συμβούλου και Γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας κας Βέμη-Καρέλου Αθηνάς, του προέδρου του Κέντρου Μέριμνας και ανάπτυξης κ. Παντελή Αποστολάκη, του Δημοτικού Συμβούλου Καραμάνη Θωμά,του προέδρου της Κωνωπίνας Χρήστου Τίγκα και του προέδρου του Αετού  Γιώργου Ντέμου και των τοπικών συμβούλων .  
Με το πέρας της Θεία Λειτουργίας ο πρόεδρος του Αετού Γιώργος Ντέμος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που τιμήσανε με την παρουσία τους την γιορτή του πολιούχου του Αετού, έδωσε τις ευχές για τις άγιες μέρες που έρχονται και τους κέρασε σε καφενείο του Αετού. 


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:







google page rank