Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με έγκριση Γιώργου Διδασκάλου – 12 άτομα στο δήμο Ακτίου Βόνιτσας.

Από την συνάντηση με Κ.Τζαβάρα & Μ. Σαλμά
Την πρόσληψη 55 συνολικά ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, προκειμένου να απασχοληθούν σε Δήμους και Ν.Π.Δ.Δ., αρμοδιότητας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, για κατεπείγουσες εποχιακές και πρόσκαιρες ανάγκες, ενέκρινε ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γιώργος Διδασκάλου.
Συγκεκριμένα, 7 άτομα για έντεκα μήνες, θα απασχοληθούν στον Δήμο Μεσσήνης, ενώ για δύο μήνες θα απασχοληθούν 13 άτομα στον Δήμο Ζαχάρω, 12 στον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, 13 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, 5 στον Δήμο Αιγιαλείας, 4 στον Δήμο Ξυλοκάστρου και 1 στον Δήμο Τρίπολης. Οι παραπάνω προσλήψεις αφορούν - μεταξύ άλλων- ειδικότητες νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, μαγείρων, οδηγών, χειριστών μηχανημάτων,  καθαριστριών και εργατών.
Συνάντηση εργασίας με τους τέως υπουργούς και βουλευτές, Ηλείας, Κώστα Τζαβάρα και Αιτωλοακαρνανίας, Μάριο Σαλμά είχε, σήμερα το μεσημέρι ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γιώργος Διδασκάλου.
 Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα των δύο Περιφερειακών Ενοτήτων, όπως αυτά της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, της λειτουργίας των ΓΟΕΒ, της ενίσχυσης του πρωτογενούς τομέα, όπως και δράσεις που αφορούν τη διαχείριση και την προστασία του περιβάλλοντος.
 «Η συνεργασία με τους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου και ιδιαίτερα με τους δύο πρώην υπουργούς, των οποίων η πολύχρονη εμπειρία τους είναι τεράστια, είναι πάντα χρήσιμη, εποικοδομητική και απαραίτητη, προς την κατεύθυνση της ανάδειξης και επίλυσης των προβλημάτων των περιοχών τους. Πάντα επιζητούμε τέτοιες συνεργασίες, αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο που επιτελούν οι βουλευτές και τη στήριξή τους στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας μας», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Διδασκάλου.
agrinioreport
google page rank