Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Λ. Σταθόπουλος: Γιατί παραιτήθηκα

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό antenna-star 105.8 παραχώρησε σήμερα ο παραιτηθείς από τη Χρυσή Αυγή κ. Λεωνίδας Σταθόπουλος, έως πρότινος μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος και γραμματέας της Τ.Ο. Αγρινίου.
Ο κ. Σταθόπουλος μας μίλησε για τους λογούς που τον ανάγκασαν να παραιτηθεί από το Κίνημα στο οποίο ήταν ενταγμένος και αγωνίστηκε για να εδραιωθεί στο νομό μας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι εξακολουθούσε να μιλάει σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, όντας παραιτημένος…
Τόνισε ότι δεν αποχώρησε για να βλάψει το Κίνημα, αλλά για να προβληματίσει με αυτή του την κίνηση αυτούς που πρέπει. Δεν απαρνείται σε καμία περίπτωση την Ιδεολογία του ούτε τις καταστατικές Αρχές της ΧΑ, ελπίζει ότι θα τελειώσουν αισίως οι πολιτικές διώξεις των άδικα προφυλακισμένων Συναγωνιστών του, οι όποιοι, όπως είπε, διώκονται για τις Ιδέες τους στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία.

Η παραίτηση του ήταν επιλογή συνειδήσεως, γιατί θεωρεί ότι η περεταίρω παραμονή του θα λειτουργούσε ως έγκριση ή συγκάλυψη των φαινομένων παλαιοκομματισμού, που είδαν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό. Σχετικά με το άρθρο της ΧΑ, «Όταν ο Μπόμπολας αγάπησε τους πρώην», είπε ότι δεν αναγνωρίζει πουθενά τον εαυτό του σε αυτό, γιατί δεν είναι ούτε απολυμένος, ούτε διεγραμμένος, ούτε κατά φαντασίαν μέλος του Λαϊκού Συνδέσμου.
Επίσης δεν είναι ανύπαρκτος στην πολιτική δράση του Κινήματος, ούτε έτυχε να συμπεριληφθεί τρεις φορές στα ψηφοδέλτιο της ΧΑ, δεν συκοφάντησε και δεν είπε ψέματα για κανέναν συναγωνιστή του, όπως αναφέρει το άρθρο, και φυσικά δεν «μίλησε» στο Έθνος του Μπόμπολα για δέκα λεπτά δημοσιότητας. «Αν ήθελα δημοσιότητα δεν θα έδιωχνα τον Άλφα που ήθελε να με εμφανίσει στο δελτίο ειδήσεων», είπε χαρακτηριστικά. Το θέμα δεν είναι, είπε, το πού βγαίνει κάνεις, αλλά το τί λέει εκεί που βγαίνει…
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεν έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης του, γιατί αυτή αφορά το Κίνημα και κανέναν άλλον, όπως με έμφαση επεσήμανε.
agrinioreport
google page rank