Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Ομοσπονδία Συλλόγων Βάλτου της Αθήνας (Ο.ΣΥ.Β.Α) για την πρόσκληση σε αυτό το αντάμωμα των βαλτινών χορευτικών συγκροτημάτων στο κηποθέατρο «Δόρα Στράτου» το Σάββατο 4 Οκτωβρίου. 
Δόθηκε η ευκαιρία και στο δικό μας χορευτικό συγκρότημα να τιμήσει την «κόρη του Βάλτου» συμμετέχοντας σε μια βραδιά αφιερωμένη στην πρωτοπόρο ηθοποιό, θιασάρχη και ερευνήτρια της ελληνικής λαογραφίας, της οποίας ο πατέρας Νικόλαος Στράτος - δικηγόρος και πρωθυπουργός της χώρας το 1922 - είχε καταγωγή από το Λουτρό Αμφιλοχίας. 
Eυχαριστούμε τον καθηγητή κ. Άλκη Ράφτη, πρόεδρο του Θεάτρου «Δόρα Στράτου» και πρόεδρο του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CIDστην UNESCO, για την ευγενή παραχώρηση του θεάτρου, δηλώνοντας πως στο μέλλον θα ήταν επιθυμία και τιμή μας, να συνδιοργανώνουμε, όλα τα βαλτινά χορευτικά συγκροτήματα μαζί, μία τέτοια βραδιά ετησίως, όπως προτάθηκε από τον ίδιο, υποσχόμενοι να γεμίζουμε αυτό τον υπέροχο χώρο με τα δικά μας χρώματα της παράδοσης!

Ευχαριστούμετον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και εμψύχωσε με το ζεστό του χειροκρότημα τους χορευτές μας!
Και τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στο δάσκαλο του συλλόγου, Νίκο Λιόντο, αλλά και σε όλους τους χορευτές του συγκροτήματός μας, που με περίσσια συγκαταβατικότητα, κατανόηση και άψογη συνεργασία παρουσίασαν ένα όμορφο θέαμα αποσπώντας πολύ ευνοϊκά σχόλια.
Αναμένουμε συνέχεια αυτής της προσπάθειας. Θα είμαστε πάντα κοντά στον ΟΣΥΒΑ, συνοδοιπόροι  σε ανάλογες δραστηριότητες, που συνεισφέρουνστην πολιτιστική ζωή του τόπου μας.
Ξέρουμε να τραγουδάμε και να χορεύουμε το αύριο χτυπώντας τα πόδια μας στην γη και υψώνοντας τα χέρια μας στον ουρανό.
Χτυπώντας τα πόδια μας βρίσκουμε την ρίζα μας.
Υψώνοντας τα χέρια μας δημιουργούμε το αύριο...
Εκ μέρους του Δ.Σ.
Η πρόεδρος
Σοφία Ανδρίκουλα

google page rank