Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ- ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ:ΚΑΡΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΔΑΜΑΚΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ(ΑΣΤΑΚΟΣ)

Εκδόθηκαν και απεστάλησαν στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ) τα αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού για την πρόσληψη 122 υπαλλήλων του κλάδου Κύριου Προσωπικού.
Η aftodioikisi.gr δημοσιεύει τον αλφαβητικό πίνακα επιτυχόντων και τον συγκεντρωτικό πίνακα προσληπτέων ανά τόπο που έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Για οποιαδήποτε περίπτωση ισοβαθμίας προκύψει μεταξύ εν δυνάμει προσληπτέων υποψηφίων, θα διεξαχθεί από το ΑΣΕΠ δημόσια κλήρωση.
Οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους, από την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, με την πληκτρολόγηση του ονόματος, του επωνύμου και του αριθμού της ταυτότητάς τους στο ειδικό πλαίσιο αναζήτησης αποτελεσμάτων.
Για την περιοχή μας, αυτοί που προσλαμβάνονται είναι οι εξής:
1.ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ: ΚΑΡΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ -(ΚΥΡΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ) ΚΑΙ ΓΙΟΡΔΑΜΑΚΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ (ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ:ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ) -ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ
2.ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ (ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ:ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ)-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ
[Από κύριο πίνακα είναι μόνο ο Καραλής Χρήστος και οι άλλοι 2 είναι από τον πίνακα της Περιφέρειας, επειδή δεν έγραψε κάποιος από την περιοχή μας πάνω από τη βάση εκτός του Καραλή Χρήστου πήραν επιλαχόντες από δήμο Ανδρίτσαινας].



aftodioikisi.gr
google page rank