Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Τρεις οι νεκροί τελικά. Ανάμεσα τους και ένα δεκάχρονο παιδί

Θανατηφόρο τροχαίο στο ύψος του Στρατολογικού Γραφείου. Έκλεισε η Πέτρου Ράλλη. Smart σκότωσε τρία άτομα ενώ προκάλεσε καραμπόλα
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Λεωφόρο Πέτρου Ράλλη στον αριθμό 24 στο ύψος της Διεύθυνσης Αλλοδαπών στον Ταύρο, στο ρεύμα προς Κηφισό.
Στο σημείο επιχείρησαν πέντε ασθενοφόρα και δύο μηχανές του ΕΚΑΒ.
Το αυτοκίνητο μάρκας Smart φαίνεται να έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε περίπτερο και στη συνέχεια σε στάση λεωφορείου.
Αποτέλεσμα από το μοιραίο τροχαίο ήταν να χάσουν τη ζωή τους μια 30χρονη γυναίκα, ένα δεκάχρονο παιδί καθώς και ακόμα ένας μοτοσικλετιστής 30 ετών.
Συγκεκριμένα, για ανεπιβεβαίωτους μέχρι στιγμής λόγους ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με φόρα επάνω στο περίπτερο και στην παραπλήσια στάση λεωφορείων στην οποία εκείνη τη στιγμή περίμενε αρκετός κόσμος. Στη συνέχεια το όχημα συγκρούστηκε με ακόμα δύο αυτοκίνητα.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως ο οδηγός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα για να προλάβει το κόκκινο φανάρι, ενώ δήλωσαν ότι τα θύματα είχαν διαμελιστεί.
Οι πρώτες διασταυρωμένες πληροφορίες του ΕΚΑΒ έκαναν αρχικά λόγο για πέντε σοβαρά τραυματισμένους πεζούς που έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νίκαιας και το Τζάνειο Νοσοκομείο.
Αυτή τη στιγμή, τρία άτομα είναι σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο οδηγός νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.
πηγή:news247.gr
google page rank