Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ 28/10/2014

Με δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Παλαίρου  ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην πόλη της Παλαίρου. Στην Δοξολογία παρόντες εκπρόσωποι, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι μαθητές και οι δάσκαλοι και οι καθηγητές των  σχολείων καθώς και αρκετός κόσμος
Στη συνέχεια, στο χώρο του Μνημείου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και έγινε κατάθεση στεφάνων και οι εκδηλώσεις έκλεισαν στο χώρο αυτό με την Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
Έπειτα με την μαθητική παρέλαση ολοκληρώθηκε στην Πάλαιρο ο εορτασμός για να τιμηθεί το ηρωικό Έπος του 1940. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη μαθητιώσα νεολαία των σχολείων της Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης της Παλαίρου να παρελαύνει. 
Παρόντες ήταν ακόμη ο αντιδήμαρχος Νίκος Τσακάλης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Παντελής Αποστολάκης, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Μπαλατσούρας και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας ΦραδέλοςΑπό τους τοπικούς συμβουλους παρών ήταν ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαίρου Δημήτριος Στιάχτιαρης, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Σιδεράς και το μέλος του τοπικού συμβουλίου Θάνος Τσαντιώτης.
Μετά την κατάθεση στεφάνων και την παρέλαση ακολούθησαν δημοτικοί χοροί από τα παιδιά του χορευτικού της Παλαίρου με τον δάσκαλο τους Σπύρο Σκλαβενίτη.















ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:




























































ΦΩΤΟ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ


google page rank