Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Με εμπειρία, χαμηλούς τόνους και υπομονή ο Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης

Μόλις πέρασε ένας μήνας και ο νέος αλλά έμπειρος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας έχει επισκεφθεί όλα τα αρμόδια Υπουργεία και τη Περιφέρεια για να προλάβει. Πριν καν αναλάβει, φρόντισε να εξασφαλίσει έγκαιρα την έγκριση και την άδεια λειτουργίας του ΚΔΑΠ  ΠΑΛΑΙΡΟΥ που δεν είχε εγκριθεί. Ήδη κατάφερε να εξασφαλίσει την αποπεράτωση της δεύτερης εισόδου Μοναστηρακίου, ένα έργο του «ΘΗΣΕΑ» που είχε ξεκινήσει επί δημαρχίας του και είχε εγκαταλειφθεί στη τύχη του. 
Το έργο αυτό θα είναι το πρώτο που θα ξεκινήσει στο δήμο Ακτίου Βόνιτσας.  Σε καλό δρόμο βρίσκεται και η ολοκλήρωση της ανάπλασης Θυρρείου - Μοναστηρακίου,  πάλι έργο του ΘΗΣΕΑ που λόγω παρερμηνειών , είχε αφεθεί και αυτό στη τύχη του.
Αλλά και η υπόλοιπη δημοτική του ομάδα εργάζεται με ζήλο και αποφασιστικότητα για την επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας. Ξεκίνησε μια σοβαρή προσπάθεια για να καθαριστούν τα χωριά μας και ήδη τα αποτελέσματα είναι ορατά για κάθε λογικό και καλόπιστο. 
Με πολλές προσπάθειες κατόρθωσαν να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα σχολικής στέγης, που έπρεπε να είχαν επιλυθεί μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ώστε να ανοίξουν τα σχολεία χωρίς ουσιαστικά προβλήματα. Φωτίστηκε επιτέλους και το κάστρο που παρέμεινε όλο το καλοκαίρι θεοσκότεινο.   Και άλλες μικρότερες δράσεις και παρεμβάσεις που δείχνουν ότι ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας άρχισε πάλι να κινείται.
Οι δημότες παίζουν πρωταρχικό ρόλο στη προσπάθεια αυτή, με ενότητα και κατανόηση συμπαραστέκονται στην νέα δημοτική αρχή χωρίς όμως να δώσουν ούτε μία μέρα χάριτος σε σύγκριση με την προηγούμενη δημοτική αρχή που άρχισαν να μιλούν μετά από ενάμιση χρόνο από την ανάληψη καθηκόντων της.

Φ.Μ.
Δείτε φωτο από τις εργασίες καθαριότητας στη Βόνιτσα σήμερα:



















google page rank