Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Βρεφονηπιοκόμος βρέθηκε με πτυχίο μαϊμού!

Με πλαστό πτυχίο βρέθηκε βρεφονηπιοκόμος με διευθυντική θέση σε δημοτικό παιδικό - βρεφονηπιακό σταθμό στο Μεσολόγγι.
Στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται, για όλους τους υπαλλήλους τη δημόσιου τομέα, δεδομένου ότι βρέθηκαν αρκετοί μέχρι τώρα με πλαστά δικαιολογητικά, αποκαλύφθηκε και η συγκεκριμένη περίπτωση, μετά από έλεγχο που έγινε από τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, στα στοιχεία των υπάλληλων που απέστειλαν οι δήμο στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όπως είχαν υποχρέωση.

Μετά τις διαδικασίες που έγιναν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο οποίο φέρεται να έχει φοιτήσει η εν λόγω βρεφονηπιοκόμος απέστειλε έγγραφο στο δήμο όπου αναφέρει ότι η συγκεκριμένη δεν υπήρξε ποτέ φοιτήτρια στο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και το πτυχίο ανήκει σε άλλη. Προφανώς πρόκειται για πλαστογραφία, όπου σε άλλο πτυχίο τοποθετήθηκε άλλο όνομα.
Μετά από αυτό ο ίδιος ο δήμαρχος Νίκος Καραπάνος επισκέφθηκε το βρεφονηπιακό σταθμό και της ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα αντικαθιστώντας την. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ώστε να τεθεί σε αργία. Από δω και στο εξής το λόγο έχει η δικαιοσύνη καθώς υπάρχουν και ποινικές κυρώσεις. Ο κ. Καραπάνος δεν θέλησε να καθυστερήσει ούτε στιγμή από την ώρα που ήρθε στο γραφείο του το έγγραφο από το Πανεπιστήμιο διότι θεώρησε ότι είναι και θέμα τάξης να παραμένει μια υπάλληλος σε μια τέτοια θέση χωρίς να έχει τα ανάλογα προσόντα και μάλιστα για τόσα χρόνια.
aixmi
google page rank