Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Πλημμύρες προκάλεσε η δυνατή νεροποντή σε Μεσολόγγι, Νεοχώρι και Αιτωλικό

Σε λίμνες μετατράπηκαν οι δρόμοι του Μεσολογγίου, αλλά και του Αιτωλικού, από την έντονη βροχόπτωση που ξεκίνησε πριν από μια ώρα περίπου.
Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 5 κλήσεις μέχρι τώρα, για άντληση νερού από υπόγεια γκαράζ, στο Μεσολόγγι και μια στο Αιτωλικό. Στο Αιτωλικό η κίνηση στους δρόμους γίνεται με δυσκολία, καθώς το νερό έχει ξεπεράσει το ύψος των πεζοδρομίων. 
Και στο Μεσολόγγι πολλοί είναι οι δρόμοι που πλημμύρισαν και τα αυτοκίνητα κινούνται με μικρή ταχύτητα,. Νωρίτερα έπεσε και χαλάζι, από το οποίο προκλήθηκαν ζημιές στις καλλιέργειες του κάμπου του Νεοχωρίου και της Κατοχής.
Από τη δυνατή βροχή και τους ανέμους που έπνεαν στον κάμπο, σε συνδυασμό με το χαλάζι, υπάρχουν ζημιές στις καλλιέργειες καλαμποκιού και στις ελιές. Στο Νεοχώρι στην περιοχή Ρέμα ακινητοποιήθηκαν περίπου 8 αυτοκίνητα, στο ένα από τα οποία υπάρχουν και επιβάτες. Όπως λένε οι κάτοικοι εκεί είναι ένα σημείο, το οποίο πλημμυρίζει κάθε φορά που βρέχει, όμως αυτή τη φορά το ύψος του νερού έφθασε μέχρι τα παράθυρα των αυτοκινήτων.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ – aixmi-news.gr
aerasnews
google page rank