Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Παρουσιάσθηκε το βιβλίο του Παναγιώτη Λαζαρόπουλου: «Ιστορικές Αντιφάσεις» στην Αθήνα την Τρίτη 21/10/2014

Στην Στοά του βιβλίου την Τρίτη 21/10/2014 παρουσιάσθηκε με επιτυχία το βιβλίο του Πάνου Λαζαρόπουλου «Ιστορικές Αντιφάσεις» (Άουσβιτς - Ισραήλ - Παλαιστίνη η οικουμένη στα νύχια των νικητών) που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ΔΡΟΜΩΝ».
Η αίθουσα γεμάτη κόσμο και τους καλωσόρισε ο Παναγιώτης Κοντός συντονιστής της εκδήλωσης και αναφέρθηκε με λίγα λόγια για το βιβλίο, τον συγγραφέα και τους ομιλητές.
Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε ο Μπάμπης Τσελεπήςκαι στην συνέχεια παρουσίασαν το βιβλίο: ο Νίκος Μακρής, δρ. φιλοσοφίας, συγγραφέας, ο Γιάννης Πολέμης, Καθηγητής του τμήματος φιλολογίας της φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και τέλος ο Χρήστος Χαλαζιάς, Δημοσιογράφος-συγγραφέας. Και οι τρεις αναφέρθηκαν  για την Γερμανία  και το Ισραήλ του χτες και του σήμερα. Πως το θύμα γίνεται θύτης όπως είπε χαρακτηριστικά και ο Χρήστος Χαλαζιάς.  
Στο τέλος πήρε το λόγο ο συγγραφέας Παναγιώτης Λαζαρόπουλος όπου ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή τους στην παρουσίαση αλλά και τους ομιλητές. 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον καλό φίλο και καθηγητή Αθανάσιο Πλαιούρα.  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί καθηγητές, εκπρόσωποι συλλόγων, συγγραφείς και άλλοι.  
Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι: Μαρία Μπαμπάνη, Αλέκο Σάββας, Παναγιώτης Τρυφιάτης, Μπερερής Πέτρος, Πατούλας Χρυσόστομος, Παναγιώτης Σόμπολος, Νίκος Κολέζας, Νίκος Μήτσης, Γιώργος Μπαρμπαρούσης, Ελευθερία Σώζου, Διονύσης Πετρόπουλος, και ο Μπάμπης Κουβέλης. 
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:
















































Βαγγελης κουτιβης 
google page rank