Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Νέες Αθλητικές Εγκαταστάσεις Αμβρακικού Βόνιτσας

Κατά την επίσκεψή μου στη Βόνιτσα το καλοκαίρι του 2014, μου δόθηκε η ευκαιρία να δω από κοντά και να φωτογραφίσω τις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις της τοπικής ομάδας ''Αμβρακικός Βόνιτσας''. Βρέθηκα μπροστά σε ένα γήπεδο με χλοοτάπητα και μια υπέροχη εξέδρα. Δυστυχώς δεν είχα την τύχη να βρεθώ σε αγώνα λόγω της καλοκαιρινής διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ήρθα σε επικοινωνία με το διαχειριστή της σελίδας της ομάδας στο facebook προκειμένου να μάθω μερικές πληροφορίες σχετικά με την ομάδα και τις νέες εγκαταστάσεις.

Ένας ευγενικότατος κύριος ονόματι Γεώργιος Τατσώνας, προσφέρθηκε να μου απαντήσει στα ερωτήματα που του έθεσα και τον ευχαριστώ και επισήμως από το βήμα αυτό για τη βοήθεια και το χρόνο του.
Ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ιδρύθηκε το έτος 1955.
Στην ιστορία της η ανώτερη κατηγορία στην οποία έπαιξε ήταν: Εθνική ερασιτεχνική- περίοδος 1979 - 1982 (αυτή η κατηγορία ήταν μετά την Β΄ εθνική και τότε δεν υπήρχε Γ΄ και Δ΄ εθνική).
Φέτος συμμετέχει στην Α΄ κατηγορία Ε.Π.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ.(πριν την Γ΄ εθνική δηλαδή γιατί Δ΄ εθνική τώρα δεν υπάρχει.
Σχετικά με τις νέες εγκαταστάσεις, ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απέκτησε νέο γήπεδο ακριβώς δίπλα από το παλιό. Στο νέο γήπεδο πλέον ο αγωνιστικός χώρος διαθέτει χλοοτάπητα και υπερυψωμένη εξέδρα που δίνει τη δυνατότητα στους θεατές να βλέπουν τον αγώνα από πολύ καλή θέση χωρίς να χάνουν καμία ευκαιρία. Ιδανική εξέδρα για φωτογράφους. Με την κατάλληλη φωτογραφική μηχανή είναι αδύνατο να ξεφύγει οποιαδήποτε φάση κατά την ώρα του αγώνα. 
Επιπλέον, η νέα διοίκηση παρά τους δύσκολους καιρούς, σχεδιάζει να γίνουν νέα πράγματα σχετικά με τις εγκαταστάσεις που θα συμπληρώσουν ''το παζλ'' και θα κάνει την ομάδα της Βόνιτσας να αποκτήσει ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα της ευρύτερης περιοχής.
Στόχος της ομάδας για τη φετινή σεζόν (2014 / 2015), είναι η παραμονή της στην κατηγορία με αξιοπρεπή εμφανίσεις. 
Ο σύλλογος κάνει ένα νέο ξεκίνημα με παίκτες από την ακαδημία αλλά και με παλιούς ποδοσφαιριστές που έχουν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα με την εμπειρία τους. Σιγά σιγά, με σωστή δουλειά και μεράκι όλοι πιστεύουν και εμείς το ευχόμαστε ότι η ομάδα θα τα καταφέρει. Ήδη ο κόσμος έχει δει τις αλλαγές που έχουν γίνει και βοηθάει την ομάδα με την παρουσία του σε κάθε αγώνα.
oxigon
google page rank