Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Α.Ο. Βόνιτσας: Γιατί ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό…

Ανακοίνωση σχετικά με τις αποχωρήσεις των παικτών της έβγαλε η ομάδα της Βόνιτσας:
Αναλυτικά η ανακοίνωση: Έντονο προβληματισμό και απορία διακατέχει τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Βόνιτσας που συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Σωματείου μας χθες βράδυ, για 
να συζητήσουν σχετικά με τις αναίτιες αποχωρήσεις από την ομάδα μεταγραφηθέντων αθλητών και τις ενέργειες της ομάδας από εδώ και πέρα. Κρίναμε λοιπόν απαραίτητο να γνωστοποιήσουμε και από τη θέση αυτή, πρώτα στα μέλη του Σωματείου , τους φίλους και τους φιλάθλους της ομάδας μας, αλλά και σε όλο τον μπασκετικό κόσμο, τι ακριβώς συμβαίνει , γιατί η παραφιλολογία και η συκοφαντία προς το Σωματείο μας αυτό τον καιρό, δίνουν τροφή σε παπαγαλάκια να μιλούν για διάλυση της ομάδας της Βόνιτσας και να επικρίνουν τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και τις συνθήκες που επικρατούν σε αυτή συκοφαντώντας μας. Εμείς σε όλους αυτούς, τους θυμίζουμε ένα στίχο του μεγάλου Γιάννη Ρίτσου: «Σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δε πιάνει».
 Καταρχήν οι αθλητές κ. Βήχος Ανδρέας, κ. Παναγιωτίδης Χαράλαμπος και κ. Ντόβας Σωτήριος , μετά την οικειοθελή τους αποχώρηση και σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας (άρθρο 6) που αποδέχτηκαν και υπέγραψαν, έθεσαν εαυτούς εκτός ομάδος και ως εκ τούτου λύνονται τα συμβόλαιά τους. 

Οι παραπάνω αθλητές έχουν λάβει χρηματικές προκαταβολές από τον Α.Ο. Βόνιτσας με όλα τα νόμιμα παραστατικά και μέχρι της συντάξεως της παρούσης, αυτά τα χρήματα δεν τα έχουν επιστρέψει . Το Σωματείο έχει ήδη εξουσιοδοτήσει το νομικό του σύμβουλο να χειριστεί το ζήτημα. Πραγματικά είναι πρωτόγνωρο αυτό που τη φετινή αγωνιστική περίοδο συνέβη αφού μέχρι την ώρα της αποχώρησής τους έχουν τηρηθεί από πλευράς ομάδας όλα τα συμφωνηθέντα και με το παραπάνω. Αλήθεια τι να πούμε γι αυτούς τους κυρίους που έβλαψαν τόσο πολύ το Σωματείο μας , αφήνοντάς το στα μισά της προετοιμασίας και λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, βλάπτοντάς το οικονομικά και αγωνιστικά; Αιδώς Αργείοι!!! Και για να μην αναζητούν φιλολόγους , τους λέμε πως λίγη ντροπή και λίγη γενναιότητα είναι απαραίτητη και ίσως τους οδηγούσε σε αυτοκριτική για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους. Να ξέρουν όμως έχει ο καιρός γυρίσματα…!!! Όσον αφορά τα παπαγαλάκια που προαναφέραμε που ψάχνουν να βρουν πλέον τις άλλες δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν αφού θεωρούν πως η Βόνιτσα είναι η πρώτη, ας μη βιάζονται να βγάλουν τη χολή τους απέναντι σ ένα Σωματείο και μια πόλη και να ξέρουν πως η ομάδα αυτή θα διαλυθεί μόνο όταν η τοπική κοινωνία της Βόνιτσας το αποφασίσει και κανένας άλλος. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα μας και θα παλέψουμε να τη χτίσουμε πάλι, παρά το χρόνο που χάσαμε.

« Γιατί ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό…!!!»

Μιχάλης Σταμουλάκης (basket247)
e-vonitsa
google page rank