Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο κολυμβητικός διάπλους στην Πρέβεζα

Ξεκίνησε στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε με επιτυχία μια ώρα αργότερα, ο κολυμβητικός διάπλους δύο διαδρομών στην Πρέβεζα στα πλαίσια των ‘2ων εν Νικοπόλει Ακτίων’
Συμμετείχαν ο «Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας» και «Ποσειδώνας Πρέβεζας»,  ενώ υπήρχαν συμμετοχές από Κέρκυρα, Άρτα, Λευκάδα, Παξούς, Γιάννενα και αλλού.
Σημείο εκκίνησης για τον μεγάλο διάπλου 2,5 μιλίων δόθηκε από το Ναυτικό Μουσείο του Δήμου Πρέβεζας (παλαιά σφαγεία), και για το μικρό διάπλου, 500ων μέτρων το άκρο της προβλήτας του λιμανιού της πόλης.
Σημαντική ήταν η βοήθεια που προσέφεραν τόσο η ΛΕΚ Πρέβεζας όσο και το Λιμενικό καθώς και το ΕΚΑΒ.
Μετά τον τερματισμό απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελα στους πρώτους νικητές και αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες.
Το ραντεβού για τις εκδηλώσεις ανανεώθηκε για το απόγευμα στις 20:00 με ομιλίες στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου και στις 22:00 για την βαρκαρόλα στο λιμάνι της Πρέβεζας.
Αύριο Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, στις 09:30, από το σύλλογο «Δρομέων Πρέβεζας», θα πραγματοποιηθεί Αγώνας Δρόμου, με αφετηρία το Αρχαίο Στάδιο της Νικόπολης. Οι αθλητές σε μια διαδρομή μήκους 10,8 χλμ. θα διασχίσουν τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης, την Πρέβεζα και το παραλιακό της μέτωπο και θα τερματίσουν στο Δημαρχείο της Πρέβεζας.

pamepreveza.gr
google page rank