Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΟΪΚΌ ΠΥΡΕΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, πραγματοποίησε  ενημερωτική εκδήλωση σήμερα το πρωί Τετάρτη 17/9/2014 στο δημοτικό κατάστημα στην Κατούνα και ενημέρωσε τους κτηνοτρόφους για το πρόβλημα του καταρροϊκού πυρετού.
Στην συγκέντρωση μίλησε εκ μέρους της Περιφέρειας ο κτηνίατρος Στέφανος Νικολόπουλος από την κτηνιατρική υπηρεσία ΔΑΟΚ. 
Ο κύριος Νικολόπουλος μίλησε για τα μέτρα προφύλαξης και τι πρέπει να προσέξει κάθε κτηνοτρόφος, αλλά και τις ενδείξεις  του καταρροϊκού πυρετού, πως οι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα προστασίας των κοπαδιών, πως μεταδίδεται και που οφείλεται;
Στην συνέχεια δέχθηκε και απάντησε σε ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους κτηνοτρόφους. Ήταν μια πολύ καλή ενημερωτική εκδήλωση για το μεγάλο πρόβλημα που πρόεκυψε. 
Στην ενημερωτική εκδήλωση έδωσαν το παρών, ο αναπληρωτής Δήμαρχος και αντιδήμαρχος Ακτίου –Βόνιτσας, Στούπας Θεόδωρος, ο αντιδήμαρχος  Πάντας Νικόλαος (Γεωπόνος), η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Καρέλου Αθηνά, ο Δημοτικός Σύμβουλος Προδρομίτης Σωτήριος και  η δημοτική σύμβουλος της μειοψηφίας Φραγκογιάννη Αφροδίτη αλλά και  το Συμβούλιο της Κατούνας και εκπρόσωποι των γύρω τοπικών κοινοτήτων. 






google page rank