Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Καλοκαιρινές περιπέτειες βουλευτών

Μεγάλες πιένες γνώρισαν οι δραστηριότητες δύο νεοδημοκρατών βουλευτών που παρά την άσπονδη…φιλία τους μπορεί να συνυπάρξουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματός τους οσονούπω. Πρόκειται για τους κ.κ. Σταμάτη και Σαλμά. Είναι και οι δύο σε εξαιρετικό φεγγάρι και δείχνουν φορμαρισμένοι και έτοιμοι για όλα.
Ο πρώτος πριν λίγες μέρες ανέβασε μια φωτογραφία με μια βόλτα του με σκάφος που-είναι αλήθεια-ότι του δίνει έναν κινηματογραφικό αέρα. Μερικές κακιούλες του στυλ «που αρμενίζεις πάλι» ή άλλα παρόμοια δεν μείωσαν την εξαιρετική αποδοχή και τα πάμπολλα «like» που είχε η ανάρτηση του έμπειρου πολιτικού που επίσης – σημειωτέον- ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως πλέον είναι στο Αγρίνιο σχεδιάζοντας να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά ως δικηγόρος στην πόλη.

Ομοίως και για τον Μάριο Σαλμά για τον οποίο έγραψε ο «Βηματοδότης», τα Παραπολιτικά κι άλλες εφημερίδες. Μιλάμε για τη μετάβασή του στο Χάρβαρντ, ασφαλώς. Είχε ειδοποιήσει με SMS ότι θα επανέλθει στις 23 του μήνα στους ασθενείς του στην Ελλάδα, αφού μέχρι τότε θα ζει το αμερικάνικο όνειρο, συγκεκριμένα χειρουργώντας στο Χάρβαρντ. Aυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν έχει πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα στην περιφέρεια του και αυτό προκύπτει από το γεγονός πως χθες έβγαλε κι ένα δελτίο με ερώτησή του για τον μαγνητικό τομογράφο στο νοσοκομείο Αγρινίου… Βέβαια και για τη περίπτωση του επιστρατεύθηκε το χιούμορ όπως το ανέκδοτο ότι έσπασε το πόδι του ο Ομπάμα και ζήτησε τον κ. Σαλμά για την επέμβαση!
Το σίγουρο πάντως είναι πως οι δύο πολιτικοί βρίσκονται σε εξαιρετική φάση, τέτοια που δύσκολα βλέπεις από αντιπολιτευόμενους βουλευτές. Καλές οι ερωτήσεις και τα δελτία αλλά το κοινό θέλει τον βουλευτή του και λίγο ταξιδεμένο…
agrinionews
google page rank