Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Aνοιχτή επιστολή του Βασίλη Αντωνόπουλου

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ
τ. αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας
Β. Αντωνόπουλου
Με αφορμή τη λήξη της θητείας μου ως αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. περιφερειάρχη Α. Κατσιφάρα, το περιφερειακό συμβούλιο, καθώς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, για την πολύ καλή και ειλικρινή συνεργασία που είχαμε στα 3,5 αυτά χρόνια.
Υπηρέτησα και υπηρετήσαμε έναν θεσμό, στο ξεκίνημά του και μάλιστα υπό συνθήκες καθόλου ευνοϊκές.
Η οικονομική κρίση και οι συνακόλουθες μεταβολές σε όλα τα επίπεδα, που αυτή επέβαλε, διαμόρφωσαν ένα περιβάλλον πολύ διαφορετικό, από αυτό που πολιτικοί και πολίτες είχαμε μέχρι τότε συνηθίσει.
Ως πρώτη προτεραιότητα λοιπόν και στην αιρετή περιφέρεια, τέθηκε η ορθολογικοποίηση της οικονομικής λειτουργίας, η αποπληρωμή παλαιών οφειλών, καθώς και η τρέχουσα συνετή οικονομική διαχείριση.
Αυτό το πετύχαμε στο ακέραιο, καθώς τελικά αποπληρώσαμε σχεδόν το σύνολο των οφειλών που παραλάβαμε, μηδενίζοντας το χρέος, ενώ παράλληλα προχωρήσαμε και εντάξαμε και νέα σημαντικά έργα που θα υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.
Προσπάθησα στην θητεία μου να είμαι αποτελεσματικός, χωρίς να επιδιώκω ιδιαίτερα την προβολή καθώς, επικεντρώνομαι πάντα στην ουσία των πραγμάτων.
Ευχαριστώ ξεχωριστά τους πολίτες του νομού και λυπάμαι για κάθε περίπτωση ξεχωριστά που δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε λόγω θεσμικών ή ανθρώπινων αδυναμιών.
Εύχομαι στην νέα περιφερειακή αρχή, καλή και δημιουργική θητεία.

Βασίλης Αντωνόπουλος
google page rank