Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ. ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Ήταν Κυριακή 19 Δεκεμβρίου του 2010 και σύσσωμο το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο με πρώτο Δήμαρχο του νέου διευρυμένου Δήμου Ακτίου Βόνιτσας τον Νίκο Σολδάτο 
ΈΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΌΡΚΟ.

Να τι γράφαμε τότε:
(Παρουσία πλήθους κόσμου ορκίστηκε ο Νέος Δήμαρχος Νίκος Σολδάτος και το Νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Καλλικράτειου Ακτίου-Βόνιτσας, υπό τις ευλογίες τού Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.
Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου 2010, στη Βόνιτσα, έδρα του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και ιστορικά να σημειώσουμε πως είναι και η πρώτη Δημοτική αρχή του νεοσύστατου Δήμου.
Η μικρή αίθουσα του δημαρχείου γέμισε ασφυκτικά αλλά και ο προαύλιος χώρος από κόσμο που έσπευσε να δει από κοντά και συγχαρεί τη Νέα Δημοτική αρχή του Δήμου.
Στην τελετή πρωτοστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, ο οποίος όρκισε τον Δήμαρχο με την παραδοσιακή διαδικασία και στη συνέχεια ορκίστηκαν να υπηρετούν, το Σύνταγμα, τους Νόμους και τον τόπο τους, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι σύμβουλοι των Δημοτικών Κοινοτήτων, οι Σύμβουλοι των Τοπικών Κοινοτήτων και οι Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων).






-----------------------------------------------------------------------------------
Σήμερα 19 Αυγούστου 2014 και ώρα 20:30  αρκετά χρόνια μετά ο Νίκος Σολδάτος παραδίδει στον Νέο Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας Γεώργιο Αποστολάκη στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου.  

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας, που θα γίνει την Τρίτη 19 Αυγούστου 2014 και ώρα 20:30 στο Δημοτικό κατάστημα  Βόνιτσας.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος

Γεώργιος – Θεόδωρος Αποστολάκης














google page rank