Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ




Κέρδισε τις εντυπώσεις φέτος το καλοκαίρι ο Σύλλογος του Δρυμού που διοργάνωσε στην πλατεία του χωριού πολύ καλές εκδηλώσεις με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ περιεχόμενο.
Οι εκδηλώσεις άρχισαν στις 12 Αυγούστου με το  ανασκαφικό έργο της 22ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων στο Δρυμό. Δεδομένα και προοπτικές»
Ομιλητές θα είναι αντιπροσωπεία της 22ης ΕΒΑ με επικεφαλής τον προιστάμενό της κ. Ιωάννη Χουλιαρά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την τεχνική υποστήριξη των Εκπαιδευτηρίων Βόνιτσας.
Ενώ την Τετάρτη 13 Αυγούστου έγινε η βράβευση μαθητών που εισήχθησαν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ και αριστούχων μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου και ΕΠΑΛ και ακολούθησαν τα χορευτικά. Στην συνέχεια Λαική-Δημοτική βραδιά με την ορχήστρα του Βαγγέλη Λιάγκα όπου χόρεψε όλο το χωριό.
Προσφέρθηκαν στους παρευρισκομένους πίτες και φαγητά που έφτιαξαν οι νοικοκυρές του Δρυμού καθώς και μπύρες, αναψυκτικά και νερά προσφορά του συλλόγου.
Η ξεχωριστή γλυκιά φωνή της Μαρίας Κουτρούμπα από το Δρυμό κράτησε στη σκέψη μας για μια ακόμα φορά τον Άγγελο Μηλιώνη ένα άνθρωπο που πρόσφερε πολλά στον πολιτισμό του Δρυμού και στο Σύλλογο.
Και του χρόνου










































































google page rank