Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Οι εκλογές της ΕΠΣΝΑ θέμα στο diaititis.gr

Ρεπορτάζ για τις εκλογές της ΕΠΣΝΑ την Κυριακή φιλοξενεί η ιστοσελίδα diaititis.gr. Στην ιστοσελίδα γίνεται λόγος για προβάδισμα του συνδυασμού του Παναγιώτη Παπαχρήστου, αναφερόντας πως η πλευρά του προέδρου της Ένωσης χαίρει της εκτίμησης των περισσότερων ομάδων, λόγω του έργου που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.diaititis.gr:
"Την άλλη Κυριακη είναι προγραμματισμενες οι εκλογές για την αναδειξη νεας διοικησης στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και το ενδιαφέρον στρέφεται στο ποσοστό που θα παρει η παράταξη νεοι οριζοντες που εχει επικεφαλης τον απερχομενο προεδρο Τάκη Παπαχρηστο που χαίρει της εκτιμησης των περισσότερων ομάδων της ενωσης
Οι πρωτες ενδείξεις φανερωνουν μια σημαντικη υπεροχη σε σχεση με την άλλη παράταξη στην οποια φαινεται να ομιλει ως μπροστινός ο Νικος Χολέβας αλλα στην ουσια ηγειται ο Δημητρης Ντάουλας που εγκατέλειψε την διαιτησια για να γινει παράγοντας του ποδοσφαίρου.
Αυτές τις ημέρες εχουμε τις σχετικες διεργασιες και όλα θα φανουν την Πέμπτη που θα φτάσουν στα γραφεια της ενωσης τα πληρεξούσια των ομάδων, που παιζουν τον ρολο τους αφου θα φανει ποιοι θα προσέλθουν για να ψηφίσουν .
Το σημαντικό για την παράταξη του Τακη Παπαχρήστου είναι ότι εχει να παρουσιασει δημιουργικο εργο, αφου είναι η μοναδικη ισως ενωση, οπου ενώ στις περισσότερες υπαρχουν ομαδες που απαχωρουν λογω της οικονομικης κρισης, στην Αιτωλοακαρνανία οι συλλογοι αυξηθηκαν. Σ αυτό συνέβαλε ότι και η διοικηση της ενωσης που φροντισε και διευκολυνει  τις ομαδες με πολλους τροπους και ένα απ' αυτούς ηταν να μειώσει τα εξοδα της διαιτησιας  Φυσικα η απερχομενη διοικηση προσάρμοσε το καταστατικο της συμφωνα με εκεινο της ΕΠΟ και ο προεδρος της ενωσης ανέπτυξε αριστες σχεσεις με τον προεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρη ο οποιος ηταν παρών και στην μεγαλειωδη εκδηλωση που εκανε η Ενωση για να τιμησει σωματεια παράγοντες και παλαιους διαιτητες με την παρουσια και της διοικησης του συνδέσμου διαιτητών που συνεργαζεται αψογα με το Δ.Σ και την επιτροπη διαιτησιας της ενωσης.
Η παράταξη Παπαχρήστου θα εμφανιστει στις εκλογές της αλλης Κυριακής 6 Ιουλίου ανανεωμενη κατά 50% σε σχεση με το σχημα που ειχε στη θητεια της που ληγει τωρα με τις καλυτερες εντυπώσεις".

google page rank