Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Αυτοκτόνησε για την άπιστη σύζυγο

"Συγγνώμη σε όλους που με αγαπούν, αλλά την αγαπώ και δεν αντέχω. Εύχομαι το αίμα μου να κυνηγάει τους υπευθύνους για όλη τους τη ζωή". Αυτή η ανατριχιαστική ανάρτηση στο facebook ήταν το "αντίο" ενός 44χρονου από την Άβυθο Αχαϊας, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Τετάρτης, κάνοντας βουτιά θανάτου από αερογέρφυρα της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών.
Ο αυτόχειρας πατέρας δύο παιδιών, υπέστη σοβαρότατα τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αιγίου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με οικεία του πρόσωπα, το τελευταίο διάστημα ήταν απογοητευμένος λόγω προσωπικών προβλημάτων, καθώς ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του.

Την εκδοχή αυτή επιβεβαιώνει το αποχαιρετηστήριο μήνυμά του στο facebook: "Όταν ο άνθρωπος που αφιέρωσες τη ζωή σου σε πουλάει με αυτόν τον τρόπο, όταν δεν σε αφήνει να δεις τα παιδιά σου. Όταν τον πιάνεις με άλλον, δεν το παραδέχεται κι εσύ τον αγαπάς [..] Όταν πέντε ημέρες επιμένει ότι δεν έκανε τίποτα και πως όλα είναι στην φαντασία σου [..] τι άλλο να κανεις αν έχεις φιλότιμο;".
Στο ίδιο μήνυμα ο 44χρονος αυτόχειρας αναγράφει τα ονόματα της συζύγου του και όλων όσοι, όπως λέει, τον κορόιδεψαν κρύβοντας την αλήθεια για τη νέα ερωτική σχέση που είχε δημιουργήσει.
enikos

google page rank