Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Η Γενική συνέλευση του ΑΟ Πλαγιάς.

Σε έντονο κλίμα πραγματοποιήθηκε η ΓΣ του ΑΟ Πλαγιάς χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει εντελώς το τι τελικά θα απογίνει.  
Ο νυν πρόεδρος Π .Μπουρδάρας έπειτα από ξεκαθάρισμα της θέσης του σε όλα τα επίπεδα, από οικονομικό έως και προσωπικό, αφήνει την ομάδα χωρίς κανένα χρέος έπειτα και από την απολαβή του νόμιμου βοηθήματος του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας από την επόμενη διοίκηση (αν επιτευχθεί νέα διοίκηση). Ο απερχόμενος πλέον πρόεδρος δήλωσε ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συνεχίσει σε αυτή τη θέση, έπειτα από τέτοιο πόλεμο στο πρόσωπό του με πυρά από ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες. Ο πρόεδρος τελείωσε το λόγο του χωρίς να υπάρξουν ενστάσεις από καμία πλευρά.
   Από την άλλη ο Παξινός Ν. τέως αρχηγός του ΑΟ Πλαγιάς, ο οποίος οραματίστηκε τη νέα ιδανική διοίκηση (με τη συμμετοχή του Π.Μπουρδάρα),  ξεκαθάρισε κι αυτός τη θέση του όσον αφορά τις κατηγορίες στο πρόσωπο του προέδρου καθώς δεν είχε καμία σχέση με αυτές. Επίσης ενημέρωσε και αιτιολόγησε ενώπιων όλων το ότι δεν δύναται να κατέβει στις εκλογές για την ανάληψη της διοικήσεως. 
   Ο Βερύκιος Θ. που φέρεται να ήταν η κεφαλή του κινήματος της νέας διοικήσεως δεν παρευρέθηκε στην Γενική συνέλευση και ως εκ τούτου δεν εκδήλωσε κάποιο ενδιαφέρον.
   Μια δέσμη φωτεινής ελπίδας έριξε η Μαρία Παξινού, καθώς βεβαίωσε ότι δεν θα αφήσει την ομάδα να διαλυθεί και ότι θα μπει μπροστά η ίδια προκειμένου να συγκροτηθεί συμβούλιο, αρκεί να έχει τη συμπαράστηση ανθρώπων και να μην προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα μόνη της.
   Βέβαια από την άλλη, παρ' όλη τη σοβαρότητα της καταστάσεως η αδιαφορία του συνόλου της μικρής μας κοινωνίας ήταν έκδηλη, καθώς, ουδείς πέραν ορισμένων ποδοσφαιριστών και ελαχίστων φιλάθλων παρευρέθει.
   Τέλος, στη συνέλευση ακούστηκε και το ότι αυτή εδώ η σελίδα, το http://fcplagias.blogspot.gr/ μόνο κακό κάνει στο σύλλογο. 
   Ειδικά το προηγούμενο άρθρο που μιλούσε για φατρίες, πολιτικοποίηση του συλλόγου του ΑΟ Πλαγιάς, και εκλιπαρούσε για ομόνοια!

        Υ.Γ.
   Αν είναι να κάνω κακό με το να ζητώ ομόνοια και ομοψυχία, κοινωνική και αθλητική, λυπάμαι αλλά θα συνεχίσω να κάνω τέτοιου είδους κακό.
fcplagias
Alexis 
google page rank