Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Όταν η λογοτεχνία ερωτεύτηκε τη ροκ μουσική!

Της Παναγιώτας Χ. Μπουμπούλη 
Για όσους πιστεύουν πως η λογοτεχνία είναι μόνο για τους κουλτουριάρηδες και η ροκ για τους επαναστάτες, έρχεται μια μοναδική εκδήλωση στην Κυπαρισσία στις 30 Ιουλίου να το διαψεύσει. Οι DiZZY DiZIGN, ένα γνήσιο ροκ συγκρότημα, θα συνοδεύσουν τις μικρές ιστορίες του Δημήτρη Μαγριπλή. 
Ο Δημήτρης Μαγριπλής είναι διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και διδάσκων στο  Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Εκτός από τις επιστημονικές μελέτες έχει ασχοληθεί με τη λογοτεχνία (διήγημα - ποίηση), ενώ το τελευταίο του βιβλίο είναι οι "ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ".
Οι DiZZY DiZIGN αποτελούν ένα προοδευτικό, διαφορετικό και μοναδικό στο είδος του συγκρότημα της ροκ μουσικής. Ξεκίνησαν από την Κυπαρισσία ενώ έχουν επηρεαστεί από το προοδευτικό rock των δεκαετιών 70's και 90's. Περεταίρω εμπνεύσεις τους προέρχονται από τους χώρους της jazz, της avant-garde και των εγχώριων μουσικών παραδόσεων.
Αγαπητοί συμπατριώτες μου στην Αιτωλοακαρνανία, αξίζει να παρευρεθείτε στη μοναδική αυτή βραδιά. Όσοι μένετε στην Αθήνα, μην το σκέφτεστε καθόλου...Αθήνα-Κυπαρισσία δύο τσιγάρα δρόμος. 
Βάλτε στο ράδιο του αυτοκινήτου Led Zeppelin, Scorpions, Pink Floyd…., γεμίστε ενέργεια και τα υπόλοιπα θα τα ζήσουμε μαζί στις Τετάρτη 30 Ιουλίου, ώρα 21.00 στα αγροκτήματα καρπουζιού "Ομορφιές & δυσκολίες" του Δημήτρη Τσίγκανου, στη Φαρακλάδα Τριφυλίας. Το project περιλαμβάνει και κάποιους ιδιαίτερους καλεσμένους, video walls και αρκετό αυτοσχεδιασμό. 
Τολμώ και βάζω και τον εαυτό μου στους ιδιαίτερους καλεσμένους μιας και θα έχω την ευκαιρία να διαβάσω ένα καταπληκτικό κείμενο του εξαιρετικού φίλου και καθηγητή μου Δημήτρη Μαγριπλή υπό τους μοναδικούς ήχους των DiZZY DiZIGN. Τραγούδι, λογοτεχνία, ποτό, και ΡΟΚ Μουσική!!!!Τα υπόλοιπα από κοντά.....
Περισσότερες πληροφορίες στα https://www.facebook.com/DekaMikresEikonographemenesIstories
https://www.facebook.com/DekaMikresEikonographemenesIstories
google page rank