Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Μια ρεζέρβα γεμάτη με χασίς….

Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, συνελήφθη ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 21χρονος ημεδαπός, γιατί είχαν τέσσερα κιλά κάνναβης, κρυμμένα μέσα στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου.
Η αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των διακινητών πραγματοποιήθηκε, στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, όπου τις συλλήψεις διαδέχθηκε η κατάσχεση ενός αυτοκινήτου, ως μέσου μεταφοράς της ναρκωτικής ποσότητας.
Σε κρύπτη στη ρεζέρβα του κατασχεμένου οχήματος, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (4.200) γραμμαρίων, που οι διακινητές σκόπευαν να διοχετεύσουν στην ελληνική επικράτεια.
Τα ναρκωτικά, τρία (3) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα για τη συνεννόηση πώλησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και το χρηματικό ποσό των (285) ευρώ κατασχέθηκαν.
Επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, ένας κινητήρας δίκυκλης μοτοσικλέτας και ένας κινητήρας γεννήτριας ηλεκτρικού ρεύματος, η νόμιμη κατοχή των οποίων διερευνάται.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.


epiruspost.gr


google page rank