Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ξεσπάει: Δεν με ρώτησαν αν ήθελα να θυσιάσω το παιδί μου -Ούτε τον ίδιο ρώτησαν

Συγκλονίζει η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, η οποία σπάει στη σιωπή της και μιλάει για τη θυσία του παιδιού της, τους στόχους του αδικοχαμένου τραγουδιστή και την Χρυσή Αυγή η οποία εξακολουθεί να προκαλεί στο Πέραμα.
«"Να ξυπνήσουμε μια μέρα και όλο αυτό να είναι εφιάλτης. Αυτό θέλουμε σαν οικογένεια. Όλα τα άλλα νομικά πρέπει να γίνουν. Πρέπει να τιμωρηθούν» αναφέρει στο «Εθνος» η Μάγδα Φύσσα η οποία βρέθηκε πρόσφατα στο σημείο όπου ο χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς δολοφόνησε εν ψυχρώ τον γιο της.
Η οικογένεια επιθυμεί μα στήσει στο σημείο μνημείο στο όνομα του Παύλου , ενώ η τραγική μητέρα αναρωτιέται τι έχει αλλάξει όλους αυτούς τους μήνες.
«Εμάς μας βύθισαν. Στην κοινωνία; Πιστεύω σε κάποιες συνειδήσεις ο Παύλος να άλλαξε τρόπο σκέψης. Αλλά ούτως ή άλλως θα το έκανε. Αυτός ήταν ο στόχος του. Απλά θα το έκανε ζωντανός. Και έκανε και μπορούσε να κάνει πολλά άλλα. Άλλα δεν τον άφησαν».
Από την άλλη πλευρά δεν κρύβει την πικρία της για το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται ξανά στις γειτονιές του Περάματος και αλλού, ενώ όταν την ρωτούν εάν η θυσία του παιδιού της έπιασε τόπο απαντά με οργή.
«Δεν με ρώτησαν αν θέλω να θυσιάσω το παιδί μου, ούτε το ίδιο το παιδί το ρώτησαν. Γιατί να θυσιαστεί; Για ποιον κόσμο να θυσιαστεί; Γι΄ αυτόν τον κόσμο εδώ; Άξιζε τον κόπο; Ούτε αυτόν ρώτησαν, ούτε εμάς».


iefimerida.gr
google page rank