Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Με τον αέρα της νίκης

Το σύνθημα της νίκης έδωσε σήμερα το πρωί Κυριακή 06/04/2014 από τη Βόνιτσα στο ξενοδοχείο SOZOS INN HOTEL ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γιώργος Αποστολάκης μιλώντας σε συγκέντρωση των υποψηφίων συμβούλων του ανεξάρτητου συνδυασμού «Δύναμη πολιτών», με αισιοδοξία και πίστη στο θετικό αποτέλεσμα της κάλπης. 
Ο κ. Αποστολάκης κάλεσε τα μέλη του συνδυασμού να μεταφέρουν σε κάθε γωνιά του δήμου το μήνυμα της επικείμενης αλλαγής: «Οι εκλογές του Μαΐου πρέπει να βρουν όλους τους υποψηφίους ενωμένους στον κοινό σκοπό. Δεν είναι καιρός για άλλα πειράματα, δεν πρέπει να αφήσουμε τον δήμο να χάσει άλλο έδαφος. 
Οι δημότες γνωρίζουν ότι τα 3,5 χρόνια η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν, δεν αξιοποίησε πόρους και προγράμματα, δεν ανταποκρίθηκε στις ψευδεπίγραφες προσδοκίες των πολιτών που η ίδια είχε καλλιεργήσει».
Ο κ. Αποστολάκης άκουσε επιμέρους προτάσεις από τους υποψηφίους συμβούλους τις οποίες και δεσμεύτηκε πως θα εντάξει στο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί αυτές τις μέρες. Τόνισε μάλιστα ότι ως δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας θα πορευτεί στην οδό του δημοκρατικού προγραμματισμού, επιδιώκοντας να γίνουν οι δημότες συμμέτοχοι στη συλλογική προσπάθεια ανασχεδιασμού της αναπτυξιακής στρατηγικής που πρέπει να αποκτήσει ο δήμος: 
« Οι προϋποθέσεις, η γνώση και η εμπειρία υπάρχουν
Όπως υπάρχει και η ανανέωση του ψηφοδελτίου, προϋπόθεση όλων λοιπόν είναι να εργασθούμε μαζί με σχέδιο, όραμα και μεθοδικότητα και χωρίς αποκλεισμούς.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ :












google page rank