Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Στάχτη στα Μάτια": Σήμερα Παράσταση στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου



Η "Στάχτη στα Μάτια" αρχίζει τα ταξίδια της με πρώτη στάση το κοντινό μας Ξηρόμερο και την 1η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων "Θεάτρου Δράσεις" στη Μπαμπίνη. 
       Μία σύντομη διαδρομή από την πόλη μας και μια ευκαιρία για όλους όσους δεν είδαν την παράσταση και ζήτησαν να ξαναπαίξουμε (πράγμα το οποίο δυστυχώς δεν επιτεύχθηκε γιατί δε βρέθηκε ημερομηνία) να έρθουν να τη δουν. 
Σήμερα Παρασκευή 9 Αυγούστου 
ώρα 9.15 μ.μ. 
στο Προαύλιο Δημοτικού Σχολείου Μπαμπινης
Είσοδος Ελευθερη........
       Ευχαριστούμε πολύ τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπαμπίνης "Χριστόδουλος Παμπλέκης" για την πρόσκληση και ιδιαιτέρως τον κ. Άρη Μπιτσιώρη.
      Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος "Το Αιτωλικό" ήταν δίπλα τους από την πρώτη στιγμή και έχοντας την περσινή εμπειρία με τη δική μας Θεατρική Συνάντηση "Θεάτρου 'Οψεις" βοήθησε τους υπεύθυνους της διοργάνωσης. 
      Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που κάτι που ξεκίνησε από το Αιτωλικό και το Σύλλογο μας, γίνεται παράδειγμα και διοργανώνονται παρόμοιες πολιτιστικές δράσεις και σε άλλες περιοχές στο Νομό μας. (εκτός από το Ξηρόμερο, πέρυσι μετά από μας πραγματοποίησε Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων και το Πνευματικό Κέντρο Αγρινίου)
      Καλή Επιτυχία λοιπόν στο Πολιτιστικό Σύλλογο Μπαμπινης και στους διοργανωτές και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας η προσπάθεια αυτή να ριζώσει και να συνεχιστεί, όπως έγινε στο Αιτωλικό με το "Θεάτρου Όψεις"


(http://theatropsis.weebly.com/)
xiromeronews
google page rank