Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Αστακού


Ο ΣΓΑ συμμετέχοντας και φέτος στα πολιτιστικά γίγνεσθαι του τόπου ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία το 18μερο των πολιτιστικών του εκδηλώσεων.
Ο αριθμός των επισκεπτών στο στέκι του συλλόγου, όπου φιλοξενήθηκαν οκτώ(8) εκθέσεις, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αυξάνεται κάθε χρόνο και περισσότερο κάνοντας μας να συνειδητοποιήσουμε την ανάγκη των ντόπιων αλλά και των ξένων παραθεριστών να γίνεται κάτι αξιόλογο στον τόπο μας.
Ευχαριστούμε λοιπόν όλους τους δημιουργούς που συμμετείχαν σ' αυτές τις εκδηλώσεις: 
---ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. Κακκαβά - Καραγιώργα Ζαχαρούλα, Παναγιώτης Μουρούκης. 
---ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΕ ΠΕΤΡΑ. Ιωάννης Παύλου 
---ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ. Γρηγορία Βρυττιά 
---ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΡΥΤΙΝΗ. Νίκος Χολής 
---ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ. Ελένη Μακρή, Ειρήνη Γαζέτα, Άννα Λουκέρη, Τούλα Τριλίβα, Ελένη Μπεκατώρου,Περσεφόνη Γιαννούτσου, Σοφία Τσιμπίδη, Λέλα Κανδηλιώτη, Καλυψώ Πανάγου. 
---ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ. Αντώνη Πόλκα, Τούλα Τριλίβα 
---ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ. Παναγιώτη Ρηγάλο. 
Ευχαριστούμε επίσης τους παραγωγούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στη βραδιά "ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ". Ζωη Σομπολο, Φωτη Λιβανη, Γιωργο Μασσαλη, Τασο Ψωμα, Δημητριο Θανασουλα. Ήταν μια πρώτη απόπειρα που στέφθηκε με επιτυχία και ευελπιστούμε του χρόνου σε μεγαλύτερη συμμετοχή. 
Ευχαριστούμε τον Διονύση Ρηγάλο και την κομπανία του "ΜΙΝΟΡΕ" για το υπέροχο μουσικό ταξίδι που έλαβε χώρα στον Ανεμόμυλο. Ευχαριστούμε όλες τις κυρίες καθώς και τους φούρνους που πρόσφεραν τις παραδοσιακές πίτες στην μουσικοχορευτική αυτη βραδιά και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί. 
Ευχαριστούμε ακόμη τον γιατρό Δημήτριο Γουλέ για την εκδήλωση "ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΒΡΑΔΟ" που πραγματοποιήθηκε στο στέκι του συλλόγου μας. Ξεκίνησε με ενημέρωση για την οστεοπόρωση και το αυχενικό σύνδρομο, συνεχίστηκε με ένα μικρό αφιέρωμα στους Αστακιώτες ποιητές και ολοκληρώθηκε με τις υπέροχες μελωδίες από τον μουσικό Γιώργο Μπλέτσα. 
Τέλος ευχαριστούμε το Νομικό πρόσωπο του Δήμου μας, για την οικονομική υποστήριξη. 
Θέλοντας λοιπόν να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον τόπο μας, θα συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι και όρεξη. 
Το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Αστακού
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: 








































astakos-news
google page rank