Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

20 θέσεις τεχνικού-εργατικού προσωπικού στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας για 5 ημερομίσθια το μήνα


Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας ύστερα από την υπ’ αριθ. 111/2013 απόφαση του Δ.Σ, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό και τεχνικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε(5) ημερομίσθια κατ’ άτομο το μήνα, συνολικού αριθμού είκοσι(20) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων:
Για την πρόσληψη εργατικού και τεχνικού προσωπικού μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ άτομο το μήνα ο Δήμος Ακτιου-Βόνιτσας ύστερα από την υπ’ αριθ. 111/2013 απόφαση του Δ.Σ, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό και τεχνικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε(5) ημερομίσθια κατ’ άτομο το μήνα, συνολικού αριθμού είκοσι(20) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων: 
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Άκτιου-Βόνιτσας (Δ/νση: Ε.Δεληγιώργη, Βόνιτσα τηλ: 2643360113) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι ο υπάλληλος κ. Μπεκιράκης Θεόδωρος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου. Η παρούσα να αναρτηθεί στη Διαύγεια.


google page rank