Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΤΙ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΤΙ ΚΑΤΟΥΝΑ !!! ΕΛΕΟΣ (ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ).


Είναι πραγματικά απαράδεκτο στην Ελλάδα του 2013, στην Ελλάδα της κρίσης και της ανέχειας, στην Ελλάδα της ανεργίας, το Υπουργείο Οικονομικών να δημοσιοποιεί πίνακες με αντικειμενικές αξίες οικοπέδων όπου τα ακίνητα στο Αγρίνιο και το Μεσολόγγι έχουν μικρότερη αξία   σε σχέση με την Κατούνα, τον Αετό και τις Φυτείες. Μην ξεχνάμε ότι οι τιμές αυτές θα αποτελέσουν την βάση υπολογισμού για τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας των ετών 2011, 2012 και 2013 και αφορούν τις περιοχές όπου δεν υπάρχει αντικειμενικό σύστημα προσδιορισμού των τιμών άρα οι κάτοικοι της περιοχής μας θα πληρώσουν αυξημένους φόρους.
Στην χώρα του παραλόγου και των αποφάσεων του ποδαριού, ένα οικόπεδο στην Κατούνα κοστολογείται 15,5 ευρώ το τ.μ., ενώ στο Αγρίνιο 6, 5 ευρώ το τ.μ. Οι κάτοικοι δηλαδή των ορεινών περιοχών όπως η δική μας, με την μικρότερη οικονομική δυνατότητα, θα πληρώσουν ακριβότερα από τους κατοίκους των αστικών και ημιαστικών κέντρων.
Είναι αυτή ακριβώς η έλλειψη της κοινής λογικής και του αυτονόητου που οδήγησε την Ελλάδα και τους Έλληνες στο χείλος της καταστροφής, αλλά ως φαίνεται οι καρεκλοκένταυροι των υπουργείων που δεν έχουν καμία σχέση και επαφή με την πραγματικότητα, τα προβλήματα και τις αγωνίες του λαού, συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο.
@
google page rank