Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Περιοδεία βουλευτή Μαρίας Τριανταφύλλου στην πόλη της Βόνιτσας



Η βουλευτής Μαρία Τριανταφύλλου βρέθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου στην πόλη της Βόνιτσας σε προγραμματισμένη περιοδεία μαζί με κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
      Εκεί  επισκέφθηκε αρχικά το τοπικό παράρτημα του ΙΚΑ και συζήτησε με τον προϊστάμενο ζητήματα λειτουργίας του ΙΚΑ, τα προβλήματα που προκύπτουν από το επικείμενο κλείσιμο του παραρτήματος και ενημερώθηκε για τις προτάσεις που υπάρχουν για λειτουργία γραφείου ΙΚΑ στη Βόνιτσα για την εξυπηρέτηση του κοινού........

       Ακολούθησε επίσκεψη στο Γυμνάσιο Βόνιτσας, όπου διαπιστώθηκαν τα σοβαρότατα προβλήματα υποδομών του σχολείου. Η συζήτηση με τους καθηγητές ανέδειξε την έντονη ανησυχία και πολλές αντιδράσεις για τη διαδικασία της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών και εκφράστηκε προβληματισμός για τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις.
         Σε συνάντηση με τον Αλιευτικό Σύλλογο Βόνιτσας η βουλευτής ενημερώθηκε τόσο για τα ιδιαίτερα προβλήματα του κλάδου των παράκτιων αλιέων, πολλά εκ των οποίων προκύπτουν από παράνομες μορφές αλιείας (θέμα για το οποίο ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ θα καταθέσει ερώτηση προς τα αρμόδια υπουργεία), αλλά και για τα ζητήματα περιβαλλοντικής επιβάρυνσης του Αμβρακικού κόλπου που έχουν και σημαντικές επιπτώσεις στον κλάδο της αλιείας.
       Τέλος, η βουλευτής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας, κ. Σολδάτο, με τον οποίο συζήτησε εκτενέστατα πολλά ζητήματα που προκύπτουν στην περιοχή.

Το γραφείο τύπου
google page rank