Τρίτη 9 Απριλίου 2013

«Λουκέτο» στο παράρτημα του ΙΚΑ Βόνιτσας.


Το δρόμο του  λουκέτου παίρνει το παράρτημα  του ΙΚΑ Βόνιτσας. 
Η διοίκηση του ΙΚΑ αποφάσισε εδώ και καιρό το ΙΚΑ Βόνιτσας να κλείσει μόνιμα στις 13 Μαΐου 2013 (εκκρεμούν κάποιες υποθέσεις του ΙΚΑ Βόνιτσας  που μπορεί να καθυστερήσουν μερικές εβδομάδες  αυτό το λουκέτο αν δεν ολοκληρωθούν  μέχρι τότε).
       Ήδη έχει βγει η απόφαση και έχει σταλθεί για δημοσίευση και καταχώρηση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Σε λίγες μέρες θα εκδοθεί και το ΦΕΚ  που βάζει ταφόπλακα σε άλλη μια υπηρεσία του Κράτους που στεγάζεται  στην  Βόνιτσα , στην έδρα του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.........
     Πλέον οι πολίτες μετά το κλείσιμο θα  εξυπηρετούνται κυρίως στην Λευκάδα και στο ΙΚΑ Λευκάδας.
      Όλες σχεδόν οι υπηρεσίες στον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας έχουν κλείσει, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΟΥ και τώρα το ΙΚΑ. Λίγες υπηρεσίες έμειναν και φανερώνουν την ισχνή παρουσία του κράτους στον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.
Φυσικά αντίδραση καμία...
   Ο Δήμος και οι υπεύθυνοι είναι ναρκωμένοι στο παρατεταμένο φετινό Χειμώνα.
     Κάποιοι μιλούν για ανάπτυξη και το ότι  Βόνιτσα αλλάζει (προς το καλύτερο).
Αυτή είναι η ανάπτυξη για την οποία μιλάνε;
Τελικά αυτή η διοίκηση του Δήμου τι κάνει;
προς τα πού κατευθύνει τον Δήμο;
    Το πρόβλημά της είναι μόνο μερικοί Νορβηγοί τουρίστες και το πώς θα τους καλωσορίσουν το καλοκαίρι στην Πάλαιρο και την Βόνιτσα;
      Πραγματικά ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας και η δημοτική αρχή αδυνατεί να σταματήσει αυτή την κατρακύλα. Έχει εγκαταλείψει του πολίτες της Βόνιτσας και κατά επέκταση τους πολίτες του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. Δεν μπορεί να υψώσει το παράστημά της και να βάλει ένα ΣΤΟΠ στο ανελέητο  λουκέτο στο οποίο  προχωρεί το κράτος και η πολυκομματική Κυβέρνηση.
       Πάντως ακόμη δεν είναι αργά για το ΙΚΑ Βόνιτσας αφού με προσπάθειες μπορεί να μετατραπεί σε «γραφείο του ΙΚΑ». Άλλωστε κάτι τέτοιο θα γίνει από πληροφορίες του amvrakikosnews και  στην Αμφιλοχία μετά το κλείσιμο του εκεί παραρτήματος του ΙΚΑ.
       Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι αυτού του Δήμου έστω και την τελευταία στιγμή να κινητοποιηθούν και να κρατήσουν ένα γραφείο του ΙΚΑ στην Βόνιτσα για να μπορούν να εξυπηρετηθούν κάποιοι από τους πολίτες αυτού του Δήμου

Πηγή: http://www.amvrakikosnews.com/

Υ.Γ.  Τώρα ζει και η Βόνιτσα την κατάργηση πολλών υπηρεσιών, όταν ξεκίνησαν να καταργούνται από Κατούνα και τα γράφαμε εμείς, θυμάστε πως έλεγαν τους Κατουνιώτες, τοπικιστές.  
Εμείς μάλιστα τα γράφαμε και πριν τις Δημοτικές εκλογές όταν η Βόνιτσα έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μιας και θα ήταν η έδρα του Δήμου και με το όνομα Δήμος Ακτίου Βόνιτσας. 

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ . ΒΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΡΟΣ.  ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; 

"Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα θα καεί και το δικό σου" 


google page rank