Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Στα περίπτερα το νέο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ


Κυκλοφόρησε σήμερα το καινούργιο φύλο της ΑΙΧΜΗΣ στα περίπτερα όλου του νομού. Περιλαμβάνει δεκάδες θέματα και πρωτότυπη ύλη από τους συντάκτες της εφημερίδας σε 32 σελίδες. Μεταξύ άλλων μπορείτε να διαβάσετε:
-Μαστίγιο και καρότο. Ρίχνει χρήμα στην αγορά ο δήμος, αλλά σκληραίνει και προς τους οφειλέτες. 4 εκ. ευρώ διατίθενται εντός του Απριλίου για αποπληρωμές χρεών. Κατασχέσεις για όσους χρωστούν μεγάλα ποσά, ίδια τακτική απ’ τη ΔΕΥΑΜ για τους απλήρωτους λογαριασμούς.
-ΤΕΙ. Θρίλερ δίχως τέλος για την έδρα. Ανατροπή δεδομένων μετά τη δήλωση Σαλμά, αφόρητες πιέσεις από την Πάτρα.
-Ο δημότης συμμέτοχος για καθαρή πόλη. Τι λένε οι πολίτες για το θέμα της καθαριότητας. Καταθέτουν τις απόψεις τους για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης.
-Έργα με υπογραφή ΕΣΠΑ. Ζωτικής σημασίας έργα βρίσκονται σε εξέλιξη στο δήμο Μεσολογγίου. Σε πρώτη προτεραιότητα η σχολική στέγη.
-Ν. Πιστιώλης: «Δύσκολη περιοχή η Αιτωλία». Ο νέος αστυνομικός διευθυντής Αιτωλίας αποκαλύπτει στην ΑΙΧΜΗ τις προτεραιότητές του.
-7 στελέχη ζητούν την παραίτηση Μπρούμα. Βαθύ ρήγμα στο Μέτωπο. Υποψήφιοι σύμβουλοι και μέλη του συνδυασμού απέσυραν την εμπιστοσύνη τους από το πρόσωπο του Β. Μπρούμα και του ζητούν να παραιτηθεί.
- Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο. Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ δήμου και Λ.Τ. για το έργο της διάνοιξης του διαύλου. Π. Κατσούλης: «Ιστορική η σημερινή μέρα».
-Χωρίς χρέη σε τρεις μήνες ο δήμος. Ζεστό χρήμα στην αγορά μέσω της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων από το ΥΠ.ΕΣ. Με δέσμευση για ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς τα 4 εκ. ευρώ.
-Χτύπησε κόκκινο η ΔΕΥΑΜ. Πολιτική απόφαση για νομική διεκδίκηση των οφειλών. Προτάσεις για καθαρό νερό στο Αιτωλικό/ Εμπόδιο η διώρυγα.
-Η προϊούσα παρακμή του νοσοκομείου Μεσολογγίου. Τριανταφύλλου – Βαρεμένος ζητούν άμεσες ενέργειες από το υπουργείο.
-Βαρύς ο πέλεκυς για όσους χρωστούν στο δήμο. Θα φθάσει ακόμα και σε κατασχέσεις για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων/ Προηγούνται οι μεγάλες οφειλές και όσες κινδυνεύουν με παραγραφή/ Το ίδιο θα πράξει και η ΔΕΥΑΜ.
-Κανένα ενδιαφέρον για το κτίριο του Αγίου Παύλου. Ο δήμος αιτήθηκε την παραχώρησή του αλλά δεν υπάρχει εξέλιξη/ Παραμένει εστία μόλυνσης.
-Αποδέκτης προβλημάτων ο Αθαν. Κατσιρόδης. Τα βοήθεια του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ζήτησαν οι δικηγόροι του Μεσολογγίου. Χάος στο δικαστικό μέγαρο, μετά την κατάργηση των Ειρηνοδικείων.
-Στο Μεσολόγγι Ρώσοι και Ουκρανοί έμποροι βιολογικών προϊόντων.
-Αυξάνονται οι αυτοκτονίες της κρίσης. Διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο της αυτοχειρίας. 21 περιστατικά το 2012 στην περιοχή ευθύνης της Α.Δ. Ακαρνανίας. Θλιβερή πρωτιά γυναικών στις απόπειρες. Προηγούνται οι άνδρες στις τετελεσμένες.
-Βαθιές ανάσες δίνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Στο πλευρό των αδυνάμων η κοινωνική δομή. Στην πρώτη γραμμή οι εθελοντές/ Έμπρακτη στήριξη από ΟΠΑΠ και ΕΛΑΙΣ.
-Το ΙΚΑ δέσμευσε και άλλους λογαριασμούς. Οι δύο πρόεδροι της αναπτυξιακής του πρώην δήμου Οινιάδων, πιάστηκαν στο δόκανο του ΙΚΑ.
-Το Μεσολόγγι δεν γέρνει το κεφάλι…
-117 χρόνια από το θάνατο του Χαριλάου Τρικούπη.
-Σπουδαία δουλειά στη Χορωδία του Π.Κ.
-Στο Μεσολόγγι τα αστέρια των Σέρβων στο κανόε- καγιάκ.
-Τέχνης έξοδοι στη «Διέξοδο».
-Βανδαλισμοί στο γυμνάσιο Αιτωλικού.
-Το σχολείο του μέλλοντος μπορεί να είναι στο Μεσολόγγι.
-ΤΕΙ: Τελικά κερδίσαμε ή χάσαμε;
-Προβοκάτορας, δεοντολογία και μισή αλήθεια.
-Ελληνόπουλα προς εξαγωγή.
-Στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής και πάλι η ΑΕΜ
-Γλυκιά ήττα για τον Άρη Αιτωλικού.
-Γιόρτασαν την άνοδό της στη Γ΄ Εθνική.
Και όπως πάντα: Παρασκήνια, κοινωνικά, μικρές αγγελίες, πολιτιστικά, ανακοινώσεις, ζώδια κ.α.

google page rank